Însărcinată în luna a opta, soţia lui Cornel Păsat nu renunţă la sport. A anunţat data la care se va naşte micuţul

+3 click pentru
galerie

Cornel Păsat şi Bianca © Facebook

Bucurie mare în familia lui Cornel Păsat şi a soţiei sale Bianca. Cei doi vor deveni părinţi în curând şi au pregătit deja totul pentru venirea pe lumea a copilaşului lor.

Cornel Păsat şi soţia sa vor avea un băieţel, ei au aflat la finalul anului trecut că vor deveni părinţi, iar de atunci trăiesc într-o continuă sărbătoare. În luna iulie, Bianca Păsat va da naştere primului copil al cuplului. 

Cornel şi Bianca Păsat au vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre numele ales pentru copilaşul lor, iar blondina a recunoscut, de asemenea, că nu a renunţat la sport, însărcinată fiind. 

"Până în luna a şasea am făcut sport, am predat. Acum, în luna a opta, nu am renunţat, fac streching, yoga... ceva mai lejer. Nu ştim încă numele, nu ne-am decis. Avem Drias care e un nume grecesc şi mai vrem un nume de sfânt. Trebuie să îţi povestesc ceva ... am fost ieri la un curs şi Cornel a învăţat să schimbe scutece. Am pregătit camera, mai avem mici finisaje de făcut. Am avut pofte, am poftit la bere. 24 iulie e termenul dat de medici. În octombrie vrem să facem botezul, dar nu avem nimic stabilit. Îl vrem pe al doilea cât mai repede." a declarat Bianca Păsat într-o emsiunie TV.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro