Insula Iubirii. Denisa, în lacrimi după plecarea lui Andi de la Minitel: „E prima dată când gândesc cu inima” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Insula Iubirii. Denisa, în lacrimi după plecarea lui Andi de la Minitel: „E prima dată când gândesc cu inima” VIDEO © captură video

Dacă la Purimuntra despărţirea nu s-a lăsat cu lacrimi, la Minitel, dispariţia ispitelor masculine a lăsat un gol mare în sufletul fetelor! Cel mai afectată s-a arătat Denisa, care plânge după Andi și susține că ceea ce a trăit pe insulă, nu a mai trăit niciodată. 

Chiar dacă s-a apropiat de Andi doar în 4 zile și timpul a fost prea scurt să se creeze o legătură mult mai puternică între cei doi, Denisa s-a arătat a fi extrem de afectată de plecarea ispitei de la Minitel și susține că acest moment este unul extrem de dificil pentru ea. În fața camerelor, fosta iubită a lui Adrian nu și-a ascuns deloc lacrimile și a declarat că este pentru prima dată când gândește cu inima, nu cu mintea. 

„Nu știu cu ce să încep...Am rămas singure... Dacă vreți să ne scoateți din starea asta, aduceți-i pe foștii. Ce simt acum nu am mai simțit până acum. Îi spuneam și lui (Andi, n.r.) când am avut cele 5 minute de despărțire că e prima dată când gândesc cu inima, nu cu mintea...și fac ceea ce simt. 
Mi-e dor să aud geamul că scârțâie. Când m-am pus cu el pe canapea, am început să plâng. Plâng și de tristețe, dar și de bucurie. M-a făcut să văd cum e un bărbat adevărat. Eu chair sunt fericită cu ceea ce am trăit aici. E a doua oară când plâng în fața camerelor. Dar acum, de bucurie. Acum, puțin și de tristețe, dar mai mult de bucurie”
 a spus Denisa, la testimoniale. 

Geanina, umilită de Denisa în fața lui Andi

La una dintre petrecerile de la Minitel, ispitele au avut parte de un episod de-a dreptul șocant. Denisa și Geanina au început să dea shot după shot, iar Geanina, cea care nu prea este prietenă cu alcoolul, a ajuns într-o stare greu de văzut. Denisa s-a folosit de alcool pentru a o aduce pe Geanina într-o postură proastă în fața lui Andi și toți cei de la Minitel și-au dat seama de intențiile celei care susținea sus și tare că îi este prietenă Geaninei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro