Insula Iubirii. Denisa, în lacrimi după plecarea lui Andi de la Minitel: „E prima dată când gândesc cu inima” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Insula Iubirii. Denisa, în lacrimi după plecarea lui Andi de la Minitel: „E prima dată când gândesc cu inima” VIDEO © captură video

Dacă la Purimuntra despărţirea nu s-a lăsat cu lacrimi, la Minitel, dispariţia ispitelor masculine a lăsat un gol mare în sufletul fetelor! Cel mai afectată s-a arătat Denisa, care plânge după Andi și susține că ceea ce a trăit pe insulă, nu a mai trăit niciodată. 

Chiar dacă s-a apropiat de Andi doar în 4 zile și timpul a fost prea scurt să se creeze o legătură mult mai puternică între cei doi, Denisa s-a arătat a fi extrem de afectată de plecarea ispitei de la Minitel și susține că acest moment este unul extrem de dificil pentru ea. În fața camerelor, fosta iubită a lui Adrian nu și-a ascuns deloc lacrimile și a declarat că este pentru prima dată când gândește cu inima, nu cu mintea. 

„Nu știu cu ce să încep...Am rămas singure... Dacă vreți să ne scoateți din starea asta, aduceți-i pe foștii. Ce simt acum nu am mai simțit până acum. Îi spuneam și lui (Andi, n.r.) când am avut cele 5 minute de despărțire că e prima dată când gândesc cu inima, nu cu mintea...și fac ceea ce simt. 
Mi-e dor să aud geamul că scârțâie. Când m-am pus cu el pe canapea, am început să plâng. Plâng și de tristețe, dar și de bucurie. M-a făcut să văd cum e un bărbat adevărat. Eu chair sunt fericită cu ceea ce am trăit aici. E a doua oară când plâng în fața camerelor. Dar acum, de bucurie. Acum, puțin și de tristețe, dar mai mult de bucurie”
 a spus Denisa, la testimoniale. 

Geanina, umilită de Denisa în fața lui Andi

La una dintre petrecerile de la Minitel, ispitele au avut parte de un episod de-a dreptul șocant. Denisa și Geanina au început să dea shot după shot, iar Geanina, cea care nu prea este prietenă cu alcoolul, a ajuns într-o stare greu de văzut. Denisa s-a folosit de alcool pentru a o aduce pe Geanina într-o postură proastă în fața lui Andi și toți cei de la Minitel și-au dat seama de intențiile celei care susținea sus și tare că îi este prietenă Geaninei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest