Întâlnire de gradul zero! Alex Bodi şi-a cunoscut, în sfârşit, socrul. A ieşit sau nu cu scântei

Întâlnire de gradul zero! Alex Bodi şi-a cunoscut, în sfârşit, socrul. A ieşit sau nu cu scântei

Cuplul Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu mai are nevoie de prezentare, căci sunt cunoscuţi şi urmăriţi la fiecare pas de întreaga Românie.

Relaţia pe care o au, cu multe despărţiti şi împăcări, i-a făcut parcă şi mai celebri decat erau. Chiar dacă mulţi nu le-au dat şanse şi chiar şi ei au decis să se despartă, se pare că, dragostea a învins.

Bianca şi Bodi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, însă, la cununia civilă au participat doar câţiva prieteni apropiaţi, părinţii celor doi aflând din presă de pasul făcut de copiii lor.

Deşi Bianca şi-a cunoscut socrii, ei bine, nu acelaşi lucru putem spune şi despre musculosul ei soţ. Afaceristul a avut ocazia să îşi întâlnească doar soacră, însă, recent, cei doi au fost surprinşi luând masa în compania tatălui blondinei, scrie click.ro. 

Aşa cum ştim, întâlnirile cu părinţii nu sunt deloc uşoare, dar, în cazul celor doi, lucrurile au mers mai mult decât bine, dacă ne luăm după starea de spirit pe care au afişat-o cei trei.

Fără prea mult efort, Bodi i-a intrat imediat la inima lui Radu Drăguşanu. Aflaţi la un restaurant de fiţe din Capitală, cei trei au luat masa, au discutat şi s-au amuzat pe tot parcursul întâlnirii.

Discuţiile dintre cei trei au decurs cum nu se putea mai bine, atmosfera fiind una relaxantă, iar Bodi s-a comportat cu socrul sau ca şi cum s-ar fi cunoscut de o viaţă. Afaceristul a fost pe tot parcursul întâlnirii cu zâmbetul până la urechi, la fel ca şi soţia sa, pe care a convins-o să nu mai divorţeze, iar tatăl blondinei a fost mulţumit de cel care ii este acum alături de fiicei sale.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au omis să fie perfecti, ca de fiecare dată, chiar dacă au ieşit doar să ia masa. Blonda, aşa cum ne-a obişnuit, a purtat tocuri înalte, care i-au evidenţiat picioarele lungi, iar pantalonii mulaţi au scos în evidenţă faptul că vedeta trage din greu la sala.

Nici afaceristul nu s-a lăsat şi a atras toate privirile cu o pereche de pantofi sport extrem de coloraţi, dar ceea ce a şocat pe toată lumea este noua maşină pe care şi-a achiziţionată. Bolidul are un preţ de nici mai mult, nici mai puţin de 250.000 de euro.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro