Întâlnire emoţionantă între băieţelul cel mare al Cristianei de la MPFM şi surioara nou-născută. Cum a reacţionat când l-a văzut

+3 click pentru
galerie

Întâlnire emoţionantă între băieţelul cel mare al Cristianei de la MPFM şi surioara nou-născută. Cum a reacţionat când l-a văzut © Facebook

Cristiana şi Marian de la Mireasă pentru fiul meu sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinţi pentru a doua oară. Familia lor s-a mărit la finalul lunii noiembrie, iar totul merge cum nu se poate mai bine.

"Bine ai venit pe lume!!❤️🥰❤️🥰😘😘❤️🥰🤗❤️❤️. Te iubim mult, prinţesa noastră frumoasă!! Îi mulţumim Lui Dumnezeu pentru a doua minune din viaţa noastră!❤️❤️❤️", este mesajul transmis de Marian şi de Cristiana, la scurt timp după ce familia li s-a mărit.

De altfel, la câteva zile după naştere, Cristiana de la MPFM şi bebeluşul au fost externaţi şi au ajuns în sânul familiei. Aici unde a avut loc un alt moment emoţionant, pentru că Cristiana şi Marian de la MPFM au prezentat-o pe fetiţa nou-născută frăţiorului mai mare.

Deşi mulţi copii au tendinţa să fie geloşi pe frăţiorii mai mici, ei bine, nu acesta a fost cazul băieţelulului Crstianei, care şi-a primit cu braţele deschise surioara acasă. Micuţul a fost informat de părinţii săi, încă din timpul sarcinii, că va avea o surioasă. În plus, cei doi au încercat să-i explice că dragostea pentru el va fi neschimbată, chiar dacă în viaţa lor mai apare un sufleţel.

Astfel, bucuroasă că întâlnirea a decurs bine, Cristiana de la MPFM a împărtăşit cu prietenii virtuali prima imagine cu cei doi copii, imaginea fiind, de-a dreptul, una de colecţie. "Fericirea noastră", a scris Cristiana de la MPFM pe Facebook.

Cristiana şi Marian, unii dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi

Cristiana şi Marian de la MPFM formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din istoria emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiţiei şi au format de la început un cuplu frumos şi solid, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro