Întâlnire de gradul zero între Florin Pastramă și Raluca Podea! Ce s-a întâmplat între cei doi, după ce au dat nas în nas

+3 click pentru
galerie

Întâlnire de gradul zero între Florin Pastramă și Raluca Podea! Ce s-a întâmplat între cei doi, după ce au dat nas în nas © Instagram

Raluca Podea și Florin Pastramă nu s-au despărțit tocmai în termeni buni. El a făcut-o de râs în fața unei întregi țări, iar ea nu prea a lăsat de înțeles că va ierta asta vreodată.

Așadar, mare a fost surpriza când, la o zi după cununia cu Brigitte Sfăt, Florin Pastramă i-a cerut scuze public fostei iubite.

Și mai surprinzător este că, la scurt timp după, Florin Pastramă chiar a dat nas în nas cu Raluca Podea! Cei doi au fost ambii prezenți la un eveniment monden, iar reacția lor spune totul despre ce relație au acum.

Conform informațiilor din presă, Raluca Podea și Florin Pastramă s-au ignorat total și au stat la distanță cât mai mare unul de altul. Este un semn că, până la urmă, lucrurile nu prea s-au netezit între ei și că nici nu se pune vorba de o prietenie.

Când este data nunții lui Brigitte și a lui Pastramă

Brigitte şi Florin Pastramă vor face cununia religioasă în pe 7 iulie, atunci când va fi şi petrecerea de nuntă. Totul se va desfăşura pe pajişte, în stil american. Mai mult, vedeta a decis că nu vrea o nuntă cu tradiţii, motiv pentru care nici nu intră în discuţie obiceiul furatului miresei.

Invitaţia de nuntă a celor doi arată spectaculos, iar mesajul pe care l-au ales, este, cu siguranţă, special. "Noi, Brigitte şi Florin, cu voia lui Dumnezeu şi binecuvântarea părinţilor noştri, am hotărât să ne unim într-un singur destin", apare pe invitaţia de nuntă a lui Brigitte şi Florin Pastramă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro