Interpret de muzică populară din Vaslui, arestat după ce a înșelat mai multe femei cunoscute pe Facebook

Interpret de muzică populară din Vaslui, arestat după ce a înșelat mai multe femei cunoscute pe Facebook © Facebook

Să vezi și să nu crezi! Un interpret de muzică populară din Vaslui a fost arestat sub acuzația de înșelătorie, tentativă la înșelăciune și șantaj. Marian Calimandruc, fiul Marianei Drosu, își păcălea admiratoarele de pe Facebook și le determina să îl susțină financiar cu diferite sume de bani sau obiecte de valoare. Pe femeile căsătorite le amenința că va divulga soților relațiile extraconjugale începute cu el, în mediul online. 

În vârstă de 34 de ani, interpretul de muzică populară Marian Calimandruc, fiul Marianei Drosu, a fost arestat luni, 11 mai, de Judecătoria Bârlad.

Bărbatul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângâ Judecătoria Bârlad, alături de alţi patru complici, sub acuzaţia de înşelăciune, tentativă la înşelăciune şi şantaj.

În cazul său și al unui complice, Bogdan Băț, în vârstă de 28 de ani, judecătorii au emis mandatele de arestare pentru 30 de zile. Ambii însă, au contestat dezicia instanței. 

Interpret într-o formaţie de muzică de petrecere, Marian Climandruc a profitat de naivitatea mai multor admiratoare de pe Facebook și a dat start mai multor relaţii sentimentale la distanţă. După ce le câștiga încrederea, interpretul le păcălea să-i trimită bani, bijuterii sau telefoane scumpe. 

Prejudiciul produs în urma cuceririlor de pe social-media se ridică la 500.000 de lei!

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 34 ani, din comuna Roşieşti, judeţul Vaslui, ar fi indus în eroare mai multe persoane de sex feminin din judeţele Mehedinţi şi Vaslui, precum şi din Republica Moldova, prin intermediul reţelelor de socializare. Astfel, cu promisiunea de căsătorie, bărbatul ar fi obţinut în mod injust sume mari de bani, bijuterii şi alte foloase”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, conform Adevărul.

Marian Calimandruc a invocat, în cazul unei femei, că are nevoie de bani pentru a-şi ajuta mama, care fusese diagnosticată cu o afecţiune gravă. Aceasta a făcut un împrumut bancar, oferind lui Calimandruc 150.000 de lei. Mai mult, i-a cumpărat şi un telefon performant.

O altă femeie, căsătorită, a fost șantajată de interpret cu amenințarea că îi va divulga soţului relaţia extraconjugală pe care o aveau.

Totodată, bărbatul este acuzat că, împreună cu alţi indivizi din comuna vasluiană, au convins mai multe persoane vârstnice să achiziţioneze diverse bunuri de la magazinele de electrocasnice din Vaslui. El promitea că achită ratele, lucru care nu s-a întâmplat vreodată.   


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro