Ioana Blaj vine în ajutorul copiilor aflați în izolare. Cum îi bucură actrița: ”Practic învâț o nouă meserie”

+2 click pentru
galerie

Ioana Blaj vine în ajutorul copiilor aflați în izolare. Cum îi bucură actrița © Arhiva

Actrița din serialul ”Sacrificiul”, Ioana Blaj, vine în ajutorul celor care au copii, iar în perioada de izolare trebuie să facă tot felul de activități pentru a-i ține ocupați pe cei mici.

Pentru că filmările pentru serialul ”Sacrificiul” s-au suspendat din cauza pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm, Ioana Blaj a rămas doar cu meseria de mămică. Și cum frumoasa actriță este mama a doi băieței în vârstă de 7, respectiv 5 ani, actrița s-a reorientat rapid, iar acum esta gata să învețe o nouă meserie, prin care să bucure copiii din toată România.

Și cum până acum abia reușea să petreacă timp de calitate cu cei doi băieți, acum Ioana nu doar că este la dispoziția micuților, ci a reușit ca prin jocul cu ei, prin ceea ce face pentru copiii săi, să facă pentru toți cei aflați acum în izolare la domiciliu.

Ioana Blaj este o mămică modernă și nu ezită să se pună la mintea celor mici pentru o porție zdravănă de distracție. Însă, vedeta nu uită ca cei mici să aibă partea și de activități educative. Pentru distracție, dar și pentru educație, Ioana Blaj a început recent un proiect nou.

Spunem nou pentru că actrița se declară o novice în tainele internetului, însă nu se lasă și vrea să dovedească că poate să ajute și alți părinți aflați în izolare, dar cel mai important, că poate să îi bucure pe cei mici.

Acum actrița învață să folosească youtube-ul pentru a le citi copiiilor povești amuzante, dar și educative. Astfel, timpul pentru ea și cei mici va trece mai ușor, iar izolarea nu ar mai fi atât de greu de suportat.

„Mi-am făcut un canal de youtube cu povești pentru copii. Îmi prind urechile că sunt novice în ale youtube-ului, îmi bubuie creierii cu montaje ( din același motiv), practic învăț o nouă meserie, dar mă ajută să refulez și să-mi găsesc ceva timp pentru mine, gândindu-mă că fac ceva util și de ajutor pentru alți părinți și nu mă mai simt așa vinovată că plec în cealaltă cameră de lângă copiii mei. Orice mamă are nevoie de pauză și de timp pentru ea, ca să-și încarce bateriile și să aibă ce să dea mai departe familiei”, a spus actrița despre noul ei proiect.

Gestul actriței a fost aplaudat de internauții care o urmăresc, iar pentru cei care au copii, ajutorul venit din partea Ioanei Blaj este o binecuvântare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro