Exclusiv / Informaţii şocante! Spynews ştie totul despre coşmarul trăit de Ioana Filimon timp de o lună, în Turcia. Cum a reuşit să scape din infern

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Informaţii şocante! Spynews ştie totul despre coşmarul trăit de Ioana Filimon timp de o lună, în Turcia. Cum a reuşit să scape din infern © Foto: Instagram

Răsturnare incredibilă de situaţie în cazul Ioanei Filimon. După ce Spynews a anunţat că prietenii ei l-au acuzat pe iubitul turc de sechestrare, acum vă dezvăluim, în exclusivitate, informaţii bombă cu privire la situaţia frumoasei românce.

Ioana Filimon, ţinută sechestrată o lună în Turcia

Ioana Filimon a trecut prin clipe grele, timp de o lună, atât cât a durat coşmarul provocată de iubitul ei. Spynews a aflat, în exclusivitate, că vedeta a fost sechestrată timp de o lună peste hotare de către iubitul turc, nimeni altul decât fostul partener al Otiliei Bilionera.

Spynews a anunţat că Ioana Filimon urma să vină în ţară încă de luni seara, dar în cele din urmă acest lucru nu s-a mai întâmplat, asta pentru că pe fir a intervenit şi Poliţia. După ce prietenii vedetei au sunat alarmaţi, oamenii legii le-au luat celor doi declaraţii, iar în cele din urmă Ioana Filimon urma să vină în ţară marţi.

Astfel, românca s-a întors în sânul familiei, după ce a făcut eforturi imense timp de două săptămâni să părăsească Turcia, deşi coşmarul ei ţinea de o lună. Ioana Filimon se află acum alături de părinţi, dar acest lucru nu ar fi fost posibil dacă aceştia nu sunau la Ambasada României în Turcia, care a alertat Poliţia, potrivit surselor Spynews. 

Cererea în căsătorie este veche

În plus, fanii şi prietenii Ioanei au fost uimiţi când au văzut cele mai recente imagini postate de iubitul turc pe reţelele sociale. Acesta a postat câteva filmuleţe şi imagini cu o cerere în căsătorie, iar toată lumea a crezut că, de fapt, aceasta a avut loc acum. Nici pe departe. Aceleaşi surse au precizat pentru Spynews că cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu ceva timp, dar bărbatul a postat acum imaginile pentru a lăsa de înţeles că ei sunt încă împreună.

Ioana Filimon nu mai vrea să audă de iubitul turc

Chiar dacă au trăit şi momente furmoase, comportamentul lui din ultima perioadă a determinat-o pe Ioana Filimon să nu mai vrea să audă nimci de acesta. De asemenea, Ioana Filimon şi-a închis contul de Instagram, totul pentru a rupe orice legătura cu bărbatul alături de care credea că va putea întemeia o familie. În plus, aceleaşi surse ne-au precizat că Ioana Filimon îl consideră periculos pe acesta şi îşi doreşte ca totul să se termine cât mai repede pentru că se teme pentru viaţa ei.

Drama prin care trece Ioana Filimon este mai mult decât o telenovelă, iar dezvăluirile incredibie nu se opresc aici. Mai multe informaţii cutrremurătoare despre acest caz veţi putea afla astăzi, începând cu ora 14.00, la emisiunea Star Magazin prezentată de Laura Micovschi, doar pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro