Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat astăzi oficial. Nu s-au răzgândit în cele 30 de zile avute la dispoziţie

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat astăzi oficial. Nu s-au răzgândit în cele 30 de zile avute la dispoziţie © Foto: Facebook

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat, astăzi, oficial, la notar. Cei doi actori au avut la dispoziţie 30 de zile să se răzgândească, însă acest lucru, din păcate, nu s-a întâmplat.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au luat-o pe drumuri separate şi singura legătură pe care o mai au în prezent este datorită fiicei lor. Cei doi actori au decis să divorţeze pe cale amiabilă, totul pentru a face separarea mai uşoară. 

Chiar dacă ruptura de soţ a durut-o foarte mult, frumoasa actriţă este o femeie puternică, care nu se lasă niciodată şi rămâne cu fruntea sus indiferent de loviturile pe care i le dă viaţa.

"Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost, a fost frumos. Nu (n.r. altă relaţie alexandru Papadopol), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (...) Atât timp cât Alexandru era familie exista posibilitatea să iert (n.r. infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. era un pic tristă toată lumea.

Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani. 

Da, cred că ar fi mult mai simplu, totuşi, e fostul meu soţ de 12 ani (n.r. să joace un rol alături de Alexandru Papadopol). Sincer, cred că o să fim buni prieteni până în final. Acum sunt nişte momente. Dar cred că o să fie o relaţie ok. Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni, normal, sunt un om. Întotdeauna am fost cuminicativă", a spus Ioana Ginghină, în urmă cu ceva timp.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro