De ce a ales Ioana Ginghină să aibă o nuntă în secret cu Alexandru Papadopol: „Ca să scăpăm de toate aceste discuții”

+3 click pentru
galerie

De ce a ales Ioana Ginghină să aibă o nuntă în secret cu Alexandru Papadopol: „Ca să scăpăm de toate aceste discuții” © arhivă

Acum mai bine de o lună, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus capăt căsniciei de 12 ani pe care au avut-o și au terminat orice legătură amoroasă pe care o aveau. Cei doi au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor și se pare că în viața lui Alexandru Papadopol a apărut deja o altă femeie - Adriana Titieni, cea alături de care paparazzii spynews.ro l-au surprins pe Papadopol și noi v-am arătat primele imagini cu cei doi. 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au avut o căsnicie de 12 ani, despre care puțini sunt cei care cunosc detalii din interiorul ei. Mai exact, cei doi s-au căsătorit după numai 3 luni de relație, iar nunta a fost una în secret. Într-un interviu acordat pentru unica.ro în urmă cu ceva timp, Ioana Ginghină a povestit că a ales ca evenimentul să fie unul restrâns și secret din cauza celor care i-ar fi spus că se grăbește, iar pentru a evita orice fel de discuție, ea și Alexandru Papadopol au stabilit de comun acord să facă nuntă secretă. 

„Mai mult din cauza oamenilor din jur, care te judecă: de ce te grăbești așa?, de ce nu mai aștepți? Iar ca să scăpăm de toate aceste discuții, am ascuns căsătoria” a spus Ioana Ginghină pentru sursa citată, în urmă cu ceva timp. 

Alexandru Papadopol și-a găsit deja fericirea în brațele Adrianei Titieni

În plină stradă, ziua, îmbrăcat lejer și extrem de relaxat, Alexandru Papadopol a fost surprins de paparazzii noștri într-o ipostază de-a dreptul...intimă cu o femeie pe care se vede că nu a cunoscut-o de pe o zi pe alta. Tot la fel de relaxat o lasă pe aceasta să-l mângâie pe față și pe gât și nici nu se poate abține să o sărute cu mare, mare patos, pesemne că nu suferă deloc după despărțirea de Ioana Ginghină și, chiar mai mult, caută să-și găsească fericirea și liniștea cât mai repede, în brațele acestei femei. 

Ei bine...dar cine este ea? Vă dăm un indiciu: soția unui mare actor și fost rector al UNATC. Dacă nu v-ați prins, tot noi vă spunem! Este vorba despre Adriana Titieni, soția marelui actor Adrian Titieni, despre care ea povestea în urmă cu câțiva ani că doar moartea poate să destrame această relație. 

Deși nu există informații clare ce ar putea să vorbească despre un divorț între cei doi, se pare că Adriana Titieni și-a schimbat numele pe Facebook, iar aparițiile la brațul lui Adrian Titieni s-au rărit în ultimii ani, ceea ce ne duce cu gândul că au divorțat în secret, fără surle și trâmbițe, iar acum, Adriana Titieni și-a găsit și ea fericirea în brațele lui Alexandru Papadopol!

Scena sărutului, în fața casei lui Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni nu au avut nicio reținere să dea frâu liber sentimentelor și s-au sărutat chiar în fața casei actorului. Mai mult, după ce femeia l-a mângâiat delicat pe actor pe față și pe gât, acesta a urcat în mașină și a plecat, în timp ce noua lui iubită i-a făcut cu mâna și i-a zâmbit discret, pesemne că între cei doi există o chimie pe care nu prea poate nimeni să o conteste!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro