Ioana Ginghină, dezamăgită că Papadopol s-a afișat în tandrețuri cu o altă femeie, în plină stradă. ''Am pretenția să nu fie în locuri publice''

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, dezamăgită că Papadopol s-a afișat în tandrețuri cu o altă femeie, în plină stradă. ''Am pretenția să nu fie în locuri publice'' © Instagram

Ioana Ginghină a oferit și primele declarații după ce au apărut imagini cu Alexandru Papadopol sărutându-se în văzul tuturor cu Adriana Titieni, prezentate, în exclusivitate, de Spynews.

Ioana Ginghină a vorbit pentru Antena Stars și a precizat că nu a știut nimic de ceea ce pare a fi noua relație din viața fostului său soț. Actrița a precizat că ea nu este tipul de femeie care să caute în telefonul bărbatului, astfel că nu știe dacă este vorba de o relație recentă sau dacă cei doi aveau vreo legătură încă de când Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formau un cuplu.

''Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul'', a spus Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

În plus, frumoasa actriță a precizat că, la un moment dat, era normal ca cineva să apară în viața fostului ei soț, așa cum se va întâmpla și în viața ei, însă ceea ce o supără pe simpatica actriță este faptul că Alexandru Papadopol nu ar trebui să se afișeze, totuși, în astfel de ipostaze pe stradă, în văzul tuturor.

''La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă'', a spus Ioana Ginghină.

De asemenea, Ioana Ginghină a precizat pentru Antena Stars că teama pe care o are este cu privire la fetița ei, pe care a încercat să o țină cât mai departe de internet. Ioana Ginghină vrea, însă, să aibă o discuție cu fiica sa, pentru a-i explica situația, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, cele două având o relație superbă.

''Deocamdată ea (Ruxandra) nu ştie nimic, azi am ţinut-o departe de Internet, am stat amândouă, am vorbit, ne-am jucat, mai târziu vreau să ieşim şi, după aceea, o să vorbesc să vedem care sunt paşii exacţi pe care trebuie să îi urmăm să fie totul ca la carte, pentru că sănătatea ei, din toate punctele de vedere, şi mintală, e cea mai importantă. Mai ales că a fost ok de ziua ei, ne-am văzut toţi trei, a fost ok'', a spus Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro