"Divorțul mi-a schimbat copilul"! Ioana Ginghină îşi spune oful în faţa oamenilor

+3 click pentru
galerie

"Divorțul mi-a schimbat copilul"! Ioana Ginghină îşi spune durerea în faţa oamenilor © Instagram

După câteva săptămâni de când a mers cu Alexandru Papadopol la notar pentru a divorţa, Ioana Ginghină vorbeşte despre cum a fost afectată de toată această situaţie. Mai mult decât atât, Ruxandra, fiica ei, a observat tristeţea şi a încercat să-i fie mereu alături. 

Cum arată viaţa Ioanei Ginghină, după separarea de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a scris un articol pe blogul ei despre cum a reacţionat Ruxandra atunci când a văzut-o supărată în urma divorţului. Oricât de mult a încercat să-şi ascundă durerea, fiica ei a simţit totul. 

"Eram într-o seară în mașina, eu conduceam, ea era în dreapta mea. Mă cuprinsese o mare tristețe așa din senin și deși nu mai era soare afară păstrasem ochelarii de soare pentru a o ascunde.

Ruxandra mi-a luat mâna și mi-a zis “ Mama, vrei când ajungem acasă să te las să te relaxezi și să te uiți la serialul tău?” Apoi m-a întrebat de două ori dacă sunt bine. I-am spus că sunt bine, dar simțeam cum sentimentele mă copleșesc, că nu pot să mai rezist și mai era mult până ajungeam acasă, unde m-aș fi putut ascunde mai bine.

Așa că am mărturisit, i-am zis că sunt tristă, că vor mai fi zile când voi fi tristă, că este normal să fie așa. I-am spus că apreciez îngrijorarea ei și mă ajută foarte mult, însă nu este treaba ei să remedieze lucrurile. Am asigurat-o că o iubesc enorm.

Când am ajuns acasă, Ruxandra a dus punga cu gunoi la tomberon, a dat de mâncare la câini și la pisici. Nu pot să zic că nu mă ajuta și înainte însă doar cu multe negocieri și insistențe din partea mea. Acum a venit totul de la ea. Această despărțire, care durează de un an de zile a venit la pachet cu multe transformări pentru mine și am încercat să nu le simtă și Ruxandra.

Însă sunt extrem de fericită să o văd pe Ruxi cum se apropie de mine cu compasiune, cum mă ajută, cum devine mai responsabilă și mult mai atentă la ceea ce se întâmpla în jurul ei​", a scris Ioana Ginghină. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro