Tratamente peste tratamente. Ioana Ginghină, din nou pe mâna medicului

+3 click pentru
galerie

Tratamente peste tratamente. Ioana Ginghină, din nou pe mâna medicului © arhiva

Ioana Ginghină este o femeie frumoasă, dar acest lucru necesită mult timp şi multă răbdare. Vedeta are mare grijă de felul în care arată şi de multe ori merge la medici pentru tratamente.

După divorţul de fostul soţ, Ioana Ginghină a decis că este timpul pentru o schimbare în viaţa ei. Actriţa îşi dedică mai mult timp pentru ea şi astfel are mare grijă de felul în care arată. De foarte multe ori merge la medic pentru tratamente de ingrijire. Distrugerea mariajului a fost pentru actriţă doar un pas pentru a-şi da seama cu adevărat ce îşi doreşte de la viaţă, iar imediat după ce totul a fost gată, Ioana Ginghină s-a hotorât că altfel vrea să fie stiul său: „Sunt femeie și îmi place asta. Nu vreau să fiu puternică ca un bărbat, vreau să fiu o femeie puternică, să iubesc ca o femeie, să mă bucur de viață ca o femeie, să arăt a femeie.Asta înseamnă că îmi place să mă îmbrac frumos, să mă aranjez, să am grijă de mine, de cum arăt și să-mi dau silința să arăt bine. Și da, îmi place să fiu admirată, să-mi arăt frumusețea imperfectă de care sunt mândra și mă simt bine în pielea mea'', spunea vedeta pe contul său de Instagram. 

Totul a fost pus la punct, iar Ioana Ginghină a ajuns astăzi din nouîn cabinetul medicului

Fără să fie vorba despre vreo problemă de sănătate, în ultimul timp actrița ajunge la medic pentru tratamentele de îngrijire pe care și le-a dorit din totdeauna: „Gata și ședinta nr 3 de prx t33! E un peeling destul de puternic, care însă nu are reacții adverse precum înroșirea pielii și senzația de usturime.”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii pe contul său de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest