Ce planuri are Ioana Ginghină, după despărțirea de Alexandru Papadopol: „Este extraordinar”

+3 click pentru
galerie

Ce planuri are Ioana Ginghină, după despărțirea de Alexandru Papadopol: „Este extraordinar” © arhivă

A pus capăt unei căsnicii care nu mai mergea, dar continuă să pășească înainte, cu fruntea sus! Ioana Ginghină este o femeie extrem de puternică și este convinsă că de acum încolo, în viața ei vor apărea numai lucruri frumoase. 

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat oficial, miercuri, atunci când s-au văzut şi prima dată după două luni. Cei doi actori s-au separat şi în acte, asta deşi ei nu mai locuiau de luni bune sub acelaşi acoperiş.

Pentru okmagazine.ro, Ioana Ginghină a povestit că se așteaptă ca vara aceasta să-i aducă multe lucruri frumoase și are foarte multe planuri: să călătorească alături de fiica ei și să se bucure de tot ceea ce îi oferă Dumnezeu. 

„Vreau să mă relaxez, să mă distrez, să stau la terase - inclusiv cu copilul, că nu se pune problema să plec de-acasă sau să lipsesc nopţile. Vreau să stau să mă bronzez, vreau efectiv să nu mă mai intereseze nimic. Eu sunt Fecioară şi mereu am un plan. E, acum nu mai am niciun plan. Şi este extraordinar. Exact aşa eram la 16 ani, deci n-are legătură cu divorţul. De la 16 ani, nu m-am mai lăsat să trăiesc, pur şi simplu.

Cred că o să fie o vară în care o să-mi atrag foarte multe lucruri frumoase. Vreau să merg în Grecia cu Ruxy şi cu sora mea” a declarat Ioana Ginghină, pentru okmagazine.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest