Ioana Ginghină i-a făcut fiicei sale cunoştinţă cu noul iubit: „Aoleu, vai de mine!”

Ioana Ginghină i-a făcut fiicei sale cunoştinţă cu noul iubit © Arhiva

După un divoţ destul de mediatic, soarele a răsărit şi pe strada Ioanei Ginghină. Actriţa iubeşte din nou şi se pare că trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei.

De curând, Ioana Ginghină a declarat că este îndrăgostită, lucru care este vizibil pe chipul său, având mereu un zâmbet radiant pe buze.

Şi după ce a făcut totul public, vedeta şi noul iubit nu s-au mai ascuns de ochii curioşilor. Noul iubit al Ioanei Ghinghină este pasionat de turism, dar se pare că se înţelege bine şi cu copiii. Căci, actriţa a dezvăluit că decizia de a se afişa cu noul partener a venit abia după ce fiica sa a aflat şi a fost de acord cu relaţia lor.

În urma cu câteva zile, actriţa şi iubitul ei au fost surprinşi la ieşirea dintr-un centru comercial. Imaginile au făcut înconjurul presei, dar actriţa spune că nu a fost o surpriză pentru Ruxandra.

Ioana şi Ruxandra au o relaţie extrem de apropiată, iar noutăţile din viaţa actriţei nu sunt deloc ascunse faţă de fiica sa.

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul „Aoleu, vai de mine!”.  Știa deja ce se întâmplă”, a dezvălui Ioana Ginghină, conform Libertatea.

Deşi eu o relaţie mamă-fiică foarte bună, vedeta a ţinut să o implice şi pe Ruxandra în această relaţie, abia după ce s-a asigurat că totul este cât se poate de serios, dar şi că lucrurile dintre ea şi noul iubit merg în direcţia cea mai bună.

„I-am făcut cunoștință Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanță, puteam să manageriez situația mult mai bine. A fost foarte drăguț, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moș Crăciun, erau luminițe prin oraș și atunci totul a fost foarte frumos”, a mai declarat Ioana Ginghină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro