Ioana Ginghină a ajuns să poarte mărimea XS! Să fie divorţul motivul sau o dietă drastică

Ioana Ginghină a ajuns să poarte mărimea XS! Să fie divorţul motivul sau o dietă drastică? © Sursă Facebook

Schimbările continuă în viaţa Ioana Ginghină. Frumoasa actriţă a ajuns la un trup de invidiat şi poartă mărimea XS la haine. Motivul se pare că nu este divorţul, aşa cum se aşteaptă mulţi, ci decizia luată în urmă cu ceva vreme de a-şi modifica stilul de viaţă. Vedeta se hrăneşte doar cu mâncare sănătoasă şi pentru ca rezultatul să fie şi mai rapid, combină asta şi cu mersul la sală.

În ceea ce priveşte alimentaţia, Ioana a scos carnea, zahărul, făinoasele, pâinea şi produsele de patiserie din meniu. În ciuda faptului că se declară o iubitoare desăvârşită a dulciurilor, vedeta a reuşit să menţină un regim foarte echilibrat care dă rezultate evidente. Actriţa mărturiseşte că fiind învăţată de ceva timp cu acest stil, în momentul în care apare o mică ezitare şi gustă din produsele de patiserie, organismul reacţionează imediat. "Nu mă simt deloc bine, mă balonez", a povestit ea.

Cât despre programul zilnic al artistei, acesta este unul foarte încărcat, fiind astfel nevoită să se trezească dis-de-dimineaţă, înainte de ora 6. Principalul motiv pentru care îşi începe activitatea atât de devreme este traficul extrem de aglomerat din Bucureşti. Din această cauză, Ioana a spus că ar intenţiona să se mute în altă parte împreună cu fiica ei Ruxandra, însă ce o împiedică să ia această decizie este mama ei.

Momentan, în legătură cu proiectele în care simpatica vedetă este implicată sunt destul de lejere şi deocamdată nu o solicită prea mult. Însă această perioadă relaxantă nu va dura mult, căci odată cu venirea Sărbătorilor de iarnă, actriţa va avea mult mai mult de lucru, până în luna ianuarie.

Pe plan sentimental, având în vedere programul plin de filmări şi de evenimente al actriţei, această declară că nu are ca obiectiv viitor vreo relaţie. În urma divorţului, sunt multe persoane care îi spun că trebuie să îşi refacă viaţa, însă Ioana se declară foarte mulţumită de ea aşa cum este. "Viața mea nu trebuie refăcută. Este împlinită așa cum este!", a declarat vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest