Ioana Ginghină, mesaj în direct pentru fostul soț, după ce și-a anunțat noua relație

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, mesaj în direct pentru fostul soț, după ce și-a anunțat noua relație © captura video

Ioana Gingină a trecut anul trecut printr-o despărțire, însă acum iubește din nou. Actrița a dezvăluit în direct la Antena Stars că este din nou îndrăgostită, iar pentru acest lucru vrea să-i mulțumească fostului ei soț. 

Ioana Ginghină trăiește o perioadă frumoasă, iar dacă nu se aștepta niciodată să se mai îndrăgosteacă, iată că flutarașii din stomac au reușit să apară din nou pentru frumoasa actriță. După ce anul trecut a trecut printr-un divorț, acum vedeta iubește din nou, însă momentan nu dă mai multe detalii despre noul bărbat din viața ei. 

În direct la Antena Stars, Ioana Gingină a precizat că îi mulțumește fostului ei soț, tătăl fetiței pe care o au împreună, pentru faptul că i-a oferit această șansă, șansa de a se îndrăgosti din nou și de a trăi ceea ce se întâmplă acum în viața ei, la fel ca acum mulți ani. 

”Pot să mulţumesc fostului meu soţ, pentru că acum iar trăiesc lucruri pe care nu mă gândeam că le-aş mai fi trăit. Nu pot spune că nu am avut o căsnicie frumoasă, dar îndrăgosteala, începuturile la vârsta asta sunt altele. Eu am învăţat un lucru: doar să mă bucur, să nu mai am aşteptări. Datorită acestui lucru, nu mai am nicio problemă nici vizavi de cum arăt, sunt foarte relaxată. Vrei și mă accepţi aşa, ok, nu vrei, aia e”, a spus actrița în direct la Antena Stars. 

Chiar dacă perioada divorțului nu a fost una ușoară pentru Ioana Ginghină, actrița a avut foarte multe lucruri de învățat, iar acum se simte mult mai puternică și mai încrezătoare. ”Experiența prin care am trecut, mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart.” , a mai adăugat aceasta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro