Ioana Ginghină, motiv de mare bucurie: „Am primit cel mai frumos cadou”

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, motiv de mare bucurie: „Am primit cel mai frumos cadou” © Instagram

Cu fiecare nouă apariție, Ioana Ginghină se afișează din ce în ce mai fericită. Deși a trecut printr-un divorț, lucrurile au revenit acum la normal în viața vedetei și pare să-i meargă bine. Nici nu are cum să fie altfel, deoarece artista este înconjurată de dragostea celor dragi. Recent, actrița a avut un motiv imens de bucurie în familie.

Ioana Ginghină este un bun exemplu de femeie puternică. Artista a reușit să treacă peste toate episoadele neplăcute și se bucură în continuare de toate lucrurile mărunte ale vieții. Însă nu de una singură! Vedeta îi are alături pe cei mai importanți oameni, mai ales acum, în perioada magică a Sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, Ioana Ginghină a hotărât împreună cu fiica ei să-și petreacă vacanța de iarnă în sânul familiei, acasă, la Sibiu. Acolo, vedeta s-a întâlnit cu sora ei la fel de frumoasă, Elena Ginghină. Cu acest prilej, pe lângă Crăciun, artista a mai avut un motiv care să-i aducă zâmbetul pe buze.   

De curând, sora Ioanei Ginghină a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Actrița a împărtășit această sărbătoare cu fanii săi, declarându-i printr-o postare dragostea Elenei. Artista a ținut să marcheze această zi fericită printr-o fotografie emoționantă cu ea și sora ei.

„Acum 31 de ani, am primit cel mai frumos cadou... @elenaginghina ❤️ Viata mea fara ea cred ca ar fi fost mult mai trista, pentru ca nu este doar sora mea este si prietena mea cea mai buna, care trebuie sa ma iubeasca neconditionat 😊🤗😘 La multi ani, sis! O sa fie bine! 😉😏🥂”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiei cu ea și sora sa, postată pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat și au asaltat fotografia cu zeci de urări pentru Elena Ginghină, sora Ioanei Ginghină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro