Ioana Ginghină, decizie radicală după divorţ. Actriţa trebuie să se mute din casa în care a locuit cu soţul ei

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, decizie radicală după divorţ. Actriţa trebuie să se mute din casa în care a locuit cu soţul ei © Instagram

Ioana Ginghină a luat o decizie radicală după divorţ. Este nevoită să renunţe la casa în care a locuit atâţia ani cu soţul ei. Actriţa a vorbit despre acest subiect, în exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars.

Un nou început pentru Ioana Ginghină

După ce a fost nevoită să o ia de la zero, în urma divorţului, acum, în viaţa Ioanei Ginghină va mai avea loc o schimbare. Actriţa este nevoită să se mute din casa în care a locuit cu bărbatul care i-a fost soţ. Ioana Ginghină a spus la Antena Stars că vrea să ia această decizie din cauza aglomeraţiei. Simpatica vedetă ar vrea să se mute în centrul oraşului, dar spune că este destul de complicat şi trebuie să se gândească bine la această decizie.

"Îmi doresc să mă mut, vreau să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să mă mut în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt", a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

În ceea ce priveşte o nouă relaţie, Ioana Ginghină nu spune nu, însă, totuşi, simte că nu este momentul acum. Actriţa are alte planuri şi simte că este nevoie să se bucure de această perioadă de libertate, în care dedică timp doar fetiţei sale. Ioana Ginghină este o femeie puternică şi ştie ce vrea de la viaţă, iar prioritatea ei numărul unu este Ruxandra. De altfel, cele două urmează să plece la Londra, în vacanţă. Aceasta era o tradiţie a familiei pe care Ioana Ginghină vrea să o respecte în continuare.

"Nu există o persoană nouă în viaţa mea. Viaţa mea nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie- Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje", a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest