Strigătul de ajutor al Ioanei Ginghină! Vedeta merge la psiholog: „Începusem să iau cu pumnul pastile”

+3 click pentru
galerie

Strigătul de ajutor al Ioanei Ginghină! Vedeta merge la psiholog „Începusem să iau cu pumnul pastile” © Instagram

Ultimele câteva luni au fost extrem de dificile pentru Ioana Ginghină. Vedeta trece acum printr-o despărțire, chiar un viitor divorț aproape iminent, iar stresul cotidian și-a lăsat amprenta pe îndrăgita actriță.

Acum puțin timp, Ioana Ginghină a împărtășit cu admiratorii ei un lucru pe care nu multe persoane publice îl recunosc: că are nevoie de ajutor. Din septembrie anul trecut, vedeta merge la psiholog, din cauza tulburărilor de somn și a gândurilor care nu-i dau pace.

„Mi-a luat mult până să accept acest lucru, că da, am nevoie de ajutor, că încercările la care mă pune viața, sunt deja prea grele pentru mine și am decis să strig.

De când? Chiar de ziua mea, anul trecut, în septembrie, mi-am făcut cadou o vizită la psiholog…

De ce mai exact?

Somnul era din ce în ce mai prost și începusem să iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul și altul, dar care nu își făceau efectul.

Adormeam relativ repede, însă mă trezeam după 2-3 ore și se trezea și a mea minte, plină cu gânduri și scenarii care mai de care, apoi urma nodul în stomac care nu mă mai lasa de mult să mănânc și gata cu somnul.

Și asta se întâmpla noapte de noapte.

Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să “salvezi” anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine”, a fost o parte din mesajul publicat de Ioana Ginghină, pe blogul ei.

Ioana Ginghină l-a dat deja uitării pe Alexandru Papadopol

În cadrul unui nou interviu, Ioana Ginghină a amintit din nou de ceea ce spusese la anunțul despărțirii. După ce copiii ei termină tot ce au de făcut legat de școală, actrița va lămuri toată situația, printr-un comunicat realizat împreună cu Alexandru Papadopol.

Între timp, însă, par să nu existe șanse de împăcare, vedeta gândindu-se deja la viitorul ei prinț pe cal alb.

„Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa.... Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj... şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a spus Ioana Ginghină.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro