Ioana Ginghină s-a luptat îndelung pentru a slăbi, după tratamentul de fertilizare. Cum a reușit să scape de kilogramele încăpățânate

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină © Instagram

Ioana Ginghină a trecut prin multe obstacole pentru a o aduce pe lume pe fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Actrița a făcut tratamente de fertilizare, iar acestea au lăsat urme pe silueta ei. Kilogramele pe care le-a „câștigat” atunci au fost date cu greu și cu multă muncă.

Ioana Ginghină a mărturisit că s-a îngrășat 8 kilograme în urma tratamentului de fertilizare. Chiar ea a dezvăluit că, însă, nu s-a grăbit să le dea jos, întrucât stresul faptului că nu rămânea însărcinată era prea mare.

„În urma unui tratament de fertilizare, pe care l-am făcut acum 4 ani, m-am îngrăşat 8 kg faţă de greutatea mea. Am înţeles de ce le pusesem, aşa că nu am disperat să le dau jos, mai ales că stresul meu nu era dat de kilograme, ci de faptul că nu mai rămâneam însărcinată. Le-am dat jos în timp, cu o alimentaţie sănătoasă, dar am urmărit să fiu bine, nu neapărat să slăbesc. Abia acum am ajuns să cântăresc cât aveam în urmă cu 4 ani”, a explicat Ioana Ginghină, conform Libertatea.

Cu această ocazie, Ioana Ginghină a dezvăluit și cum a reușit să scape de aceste kilograme extreme de încăpățânate, oferind sfaturi prețioase pentru cei care se luptă cu aceeași problemă.

„Încerc să nu mă mai îngraş ca să nu mai am de ce să vreau să slăbesc. Am renunţat la zahăr şi pâine, le mai mănănc doar ocazional, am exclus şi carnea, mă feresc de mâncarea care îngraşă. Eu sunt o gurmandă, îmi place să mănânc în cantităţi mari, însă am lucrat mult cu mine ca să reuşesc să mănânc puţin, des şi sănătos”, a mai spus actrița.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro