Ioana Ginghină se înţelege din ce în ce mai prost cu fiica ei: "N-am crezut că se poate schimba peste noapte"

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină se înţelege din ce în ce mai prost cu fiica ei: "N-am crezut că se poate schimba peste noapte" © Instagram

După despărţirea prin care a trecut recent, Ioanei Ginghină îi merge din ce în ce mai bine. Actriţa se declară o femeie fericită, însă nu este ocolită în permanent de provocările oferite de viaţă. Vedeta întâmpină din ce în ce mai multe probleme de comunicare cu fiica ei, aflată în perioada de preadolescenţă.

Cu toţii am trecut prin această perioadă pe atât de frumoasă, pe atât de... ciudată. În aceşti ani, suntem mult mai visători şi poate nu destul de receptivi la cei din jurul nostru. La fel s-a întâmplat şi în cazul fiicei Ioana Ginghină. Artista a povestit pe blogul personal prin ce încercări trece odată cu schimbarea bruscă a copilului său. 

La doar câteva luni de gimnaziu ale fiicei sale, Ioana Ginghină este atât de afectată de această transformare bruscă, încât a simţit nevoia să apeleze la ajutorul unui specialist căruia să i se confeseze şi de la care să primească sfaturi. 

"Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe. Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta… Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este «cringe». Când a mai devenit și «cringe» ăsta un cuvânt", le-a povestit Ioana Ginghină urmăritorilor săi pe blog.

Frumoasa actriţă spune despre fiica ei că a devenit mult mai ignorantă, iar principalul lucru care o deranjează este faptul că s-au distanţat destul de mult, relaţia dintre cele două răcindu-se treptat.

"Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani, dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere. 😊 De liniștitã este foaaaarteeeee liniștitã, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentã, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă. Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamã și chiar mă ia în brațe", a mai mărturisit vedeta.

Aşadar, Ioana Ginghină şi fiica sa nu mai comunică la fel de mult ca înainte. Chiar dacă actriţa iniţiază conversaţii şi caută subiecte de discuţie, preadolescenta îi oferă în schimb răspunsuri scurte şi seci, de tip  "nu știu" sau "nimic". Singurele momente în care o ia serios în seamă sunt cele în care are nevoie de ceva. 

Cu toate astea, vedeta speră că lucrurile vor reveni uşor-uşor la normal, odată cu înaintarea în vârstă. "Am înțeles că în timp ea va aprecia faptul că eram acolo în zona, undeva după ușa ei închisă de la camerã, așteptând să-mi zică ce are nevoie. De aceea sunt mamă, pentru a fi acolo când e nevoie de mine și de a o iubi atât de mult încât să-i dau spațiul și intimitatea pe care și-o dorește. Fac o investiție pe termen lung. 😊", a încheiat Ioana Ginghină pe blogul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro