Ioana Ginghină, slăbire spectaculoasă! Acum are un trup ca tras prin inel, dar stai să vezi cum arăta înainte! „Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea” / FOTO

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină, slăbire spectaculoasă! Acum are un trup ca tras prin inel, dar stai să vezi cum arăta înainte! „Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea” / FOTO © Instagram

Ioana Ginghină este cel mai bun exemplu când vine vorba de ambiție! Nemulțumită de aspectul său fizic, artista a reușit să slăbească spectaculos, ajungând la un rezultat de excepție. Iată câte kilograme cântărea înainte vedeta!

Ioana Ginghină face ce face și reușește să îi lase pe toți cu gura căscată. Artista a reușit să le cucerească inimile oamenilor atât prin frumusețea și talentul ei, cât și prin personalitatea sa puternică. Astfel, chiar dacă în viață s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute, vedeta a reușit să le facă față cu brio.

De curând, Ioana Ginghină le-a prezentat fanilor o evoluție demnă de lăudat. Frumoasa actriță le-a povestit admiratorilor printr-o postare pe Instagram că în urmă cu trei ani cântărea cu 8 kilograme mai mult, însă prin multă ambiție a reușit să slăbească și să ajungă la doar 55.

Mulțumită de rezultate, artista s-a fotografiat pentru a arăta diferențele și foarte bine face, căci are o siluetă la care multe domnișoare visează.

„Chiar nu contează câte kg aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, in costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine. Nu e ciudat că deși ești frumosă nu știi să strălucești? Da, vorbesc cu tine femeie, căci așa am făcut și eu. Mă simțeam pierdută și nu înțelegeam de ce.”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro