Ioana Ginghină, tranformată într-o bombă sexy după divorț: "Îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare"

Ioana Ginghină, tranformată într-o bombă sexy după divorț: "Îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare" © captura video

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol în urmă cu câteva luni și de atunci cei doi își trăiesc viața separat. Singurul lucru care îi mai leagă este fetița lor, Ruxandra, pe care o cresc și o educă împreună.

În timp ce Alexandru Papadopol are o nouă iubită, iar paparazzii Spynews.ro au fost cei care l-au surprins alături de Adriana Titieni, femeia care l-a făcut să simtă, din nou, fluturi în stomac. Pe de altă parte, Ioana Ginghină pare că nu vrea să se implice prea devreme într-o altă relație serioasă și preferă să se lasă curtată, iar admiratorii nu sunt deloc puțini pentru că vedeta arată demențial, la aproape 42 de ani.

"Contează că am început să investesc în mine, eram acaparată de tot ce înseamnă familie și copil. Acum am și mai mult timp, mai ales când Ruxandra e cu Alexandra. Vara asta m-am distrat mai mult ca în tinerețe, am ieșit cred că aproape zilnic. Nu am stat deloc, nu că m-am plimbat, ieri când a început școala aproape că îmi venea să plâng. N-am noutăți, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinerețea. Nu mă bag, nu. Nu am regrete, eu am avut o căsătorie frumoasă, pe final s-a mai stricat, dar acum mă gândesc că așa a fost să fie, probabil mă așteaptă o nouă etapă probabil și mai frumoasă. Am descoperit că bărbații au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred că nu voi mai intra prea curând într-o relație. Nu mă mai văd mamă a doua oară, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului că celălalt bărbat ar iubit-o pe Ruxi.", a spus Ioana Ginghină, la Agenția Vip.

Ioana Ginghină a mărturisit și cum a reușit să îi explice fetiței sale că tatăl său are pe altcineva. Actrița spune că apelat la ajutorul unui psiholog pentru a gestiona cât mai bine situația.

"Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetița mea la psiholog, n-a avut așa repercusiuni cum mă așteptam. Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem liberi.", a declarat Ioana Ginghină


facebook whatsapp twitter pinterest