Ioana Grama a fost cerută în căsătorie. Vloggeriţa urmează să devină mamă pentru prima dată

+4 click pentru
galerie

Ioana Grama a fost cerută în căsătorie. Vloggeriţa urmează să devină mamă pentru prima dată © Foto: Instagram

După ce săptămâna trecută a dat marea veste că este însărcinată, acum ne surprinde din nou. Tocmai a fost cerută în căsătorie. Este vorba despre celebra bloggeriţă, Ioana Grama, care a primit inelul! Şi nu aşa oriunde sau oricum, ci într-un cadru romantic, într-o destinaţie de vis.

Ioana Grama a spus cel mai important "da" din viaţa ei! A fost cerută în căsătorie de bărbatul căruia îi va dărui primul copil. După ce a dat marea veste că este însărcinată, acum, celebra bloggeriţă, nu mai poate de fericire. Are pe deget inelul pe care şi-l doreşte orice domnişoară. 

"DA, vreau să fiu soţia ta, vreau să fiu mama copilului tău, pentru că eşti tot ce mi-am dorit de la viată, Alex Tagurean! Te iubesc. Am ştiut că eşti bărbatul alături de care vreau să îmi petrec restul vieţii în momentul în care m-am îndrăgostit de tine şi ţi-am zis pentru prima oară că 'te iubesc'. E un drum pe care vreau să îl străbat până la capăt, ţinându-te de mână, pentru că ştiu că va fi unul minunat!", a scris Ioana Grama pe Instagram.

 Acum, ca doi proaspeţi logodiţi şi viitori părinţi, Ioana Grama şi Alex se bucură de o vacanţă cât se poate de relaxantă, tocmai în Indonezia, însă pe o altă insulă. Cei doi încă nu s-au întors din destinaţia de lux pentru că, dacă ne aducem bine aminte, vestea că va fi mămică a dat-o când se afla în Bali. Iar de atunci, Ioana Grama este răsfăţată din cale afară. Mai întâi de toate... cu o privelişte de vis într-unul dintre cele mai luxoase resorturi. 

O minunăţie! O privelişte de vis şi... o viaţă pe care şi-ar dori-o oricine. Însă, am putea spune că după ce a fost pusă la pământ de nenumărate ori, Ioana Grama merită! Dacă acum este în culmea fericirii şi abia aşteaptă să meargă în faţa altarului, în urmă cu ceva timp, a fost înşelată şi părăsită de cel cu care urma să se căsătorească. 

Bărbatul care a înşelat-o nu a fost singurul care a dezamăgit-o. Tatăl ei a fost cel care a marcat-o pe viaţă. Ioana Grama a povestit de multe ori că nu a avut parte de o copilărie frumoasă, n-a avut parte de iubire şi de protecţie. Dar, iată că, acum, are parte de tot ce i-a lipsit. Şi, cu siguranţă, copilului său îi va oferi ceea ce ea nu a primit.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro