Gata, nu se mai ascunde. Pe ce dată se mărită Ioana Grama

+3 click pentru
galerie

Gata, nu se mai ascunde. Pe ce dată se mărită Ioana Grama © Foto: Instagram

Ioana Grama şi Alex, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima, se vor căsători în foarte scurt timp. Frumoasa vloggeriţă a ţinut data nunţii ascunsă, până acum, însă, când noi am aflat tot.

Ioana Grama şi Alex urmează să devină părinţi pentru prima dată, iar în scurt timp vor deveni şi soţ şi soţie. Cei doi au decis să facă, momentan, doar cununia civilă, urmând ca cea religioasă să aibă loc peste ceva timp.

Ioana Grama şi Alex se căsătoresc la finalul lunii august

Ioana Grama a ţinut să împărtăşească vestea cu prietenii ei într-un fel emoţionant, printr-un filmuleţ postat pe reţelele, sociale, la finalul căruia apărea şi data. Reacţiile primite din partea prietenilor au fost uimitoare, iar dintre cei care au ţinut să arate asta public face parte şi Sânziana Iacob, cea care le va fi şi naşă celor doi. Ioana Grama şi-a ţinut la curent prietenii virtuali cu toate pregătirile de nuntă, însă nu le-a dezvăluit acestora data până acum, pentru că a vrut să fie surpriză. Aşadar, ziua cea mare pentru cei doi va fi pe data de 24 august. "Pe 24 suntem naşi coconaşi", a adăugat vloggeriţa Sânziana Iacob pe Instagram, alături de un filmuleţ în care viitorii ei fini sunt protagonişti.

Ioana Grama a anunţat că este însărcinată de ziua iubitului ei

Frumoasa veste a fost dată de Ioana Grama chiar de ziua iubitului ei, chiar în timp ce se afla într-o super vacanţă în Bali. Vloggeriţa a transmis totul cu mare emoţie, iar fanii şi prietenii virtuali au fost extrem de fericiţi să afle că preferata lor trece prin cea mai frumoasa perioadă din viaţa sa.

„Luni, 6 mai, ziua lui Alex. Suntem în Bali, în insula asta superbă care respiră iubire, și mă gândesc la minunea care de 3 luni crește în mine. Un dar divin cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, rodul iubirii noastre, un suflet care ne face să ne sclipească inimile de fericire în fiecare zi. Mă minunez, iubesc și sunt recunoscătoare! 🙏 La mulți ani!”, este mesajul transmis de Ioana Grama, pe pagina ei de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro