O fostă concurentă de la MPFM a devenit mămică. Declaraţia de iubire pentru fiul ei

+4 click pentru
galerie

O fostă concurentă de la MPFM a devenit mămică. Declaraţia de iubire pentru fiul ei © Facebook

Bucurie mare în viaţa unei foste concurente de la Mireasă pentru fiul meu. Aceasta a devenit mămică în urmă cu un an, iar de atunci viaţa i s-a schimbat complet în cel mai frumos fel.

Ioana de la MPFM, mamă de băiat

Aşa cum Spynews anunţa în urmă cu un an, Ioana de la MPFM a devenit mămică pentru prima dată şi este în culmea fericirii. Ioana a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, iar viaţa îi este cum nu se poate mai frumoasă.

Ioana de la MPFM intrase în competiţie cu aceleaşi visuri ca toţi cocnurenţii, să-şi găsească bărbatul vieţii ei. Chiar dacă a stat destul de mult în emisiune, Ioana nu s-a îndrăgostit, iar fericirea a găsit-o abia în afara competiţiei. După ce şi-a dat seama că bărbatul de lângă ea este cel pe care l-a aşteptat întreaga viaţă, Ioana de la MPFM a ştiut că este pregătit pentru cel mai important pas, astfel că a devenit mămică.

A trecut un an de atunci, iar Ioana este mai fericită ca niciodată. Băieţelul ei s-a făcut mare şi este extrem de frumos, iar părinţii săi sunt cum nu se poate mai mândri de el.

Şi pentru că micuţul a împlinit recent un anişor, mama lui, Ioana de la MPFM, a ţinut să-i transmită toate gândurile sale într-o declaraţie de dragoste emoţionantă, pe care a postat-o pe Facebook.

"Dedicat fiului meu...

Nu vreau să semeni cu mine, nici măcar la o geană. Tu nu ești continuarea numelui meu, de familie, nici modul meu, uneori, rău de a fi. Nu eşti apendicele meu, eşti mai mult... eşti unic şi indispensabil. Nu vei fi ceea ce eu nu am putut fi niciodată, nici nu te voi împinge pe drumul pe care eu aș fi vrut să-l fac

Ești simplu și clar diferit, provocator prin expunerea punctelor tale de vedere și cu adevărat doresc să fii propriul tău sculptor; ca dalta ta să sculpteze marginile aspre și să rotunjească colțurile care te dor. Asta doar tu o poți face... nu-ți face fundații și grinzi pe nimeni, fii puternică, fii demnă, nu te tocmi, nici în magazine și cu atât mai puțin în dragoste.

Dar mai presus de toate lucrurile din lume, doar îți cer ceva: fii tot ceea ce vrei să fii, atâta timp cât te face fericit: vinde înghețată, vată pe băț, iluzii, cumpără nori, fluturi, cercei, zgâlțâie viața și nu te lua după alții, nu crede în ce ți se spune, doar fă ce tu simți.
Fii cârmă, niciodată ancoră, fii mare", a scris Ioana de la MPFM.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest