Ioana Simion a depus actele de divorț! De ce nu vrea Ilie Năstase să accepte despărțirea: „A crezut că glumesc. Nici acum nu crede”

Ioana Simion a depus actele de divorț! De ce nu vrea Ilie Năstase să accepte despărțirea: „A crezut că glumesc. Nici acum nu crede” © arhiva

Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag, și pentru a-i demonstra fostului tenismen că este seriosă, a și dpeus actele de divorț. Nu oriunde însă, ci chiar la Tribunal, motivul fiind că Ilie Năstase nu crede că intențiile brunetei sunt serioase.

Au trecut aproape trei săptămâni de când Ioana Simion a decis să îi spună „adio” lui Ilie Năstase, după doar un an de mariaj. Chair ieri frumoasa brunetă a depus actele de divorț, la Judecătoria Constanța. Chiar și așa, fostul tenismen crede că totul este doar o glumă proastă și nu vrea să semneze și să se separe pe cale amiabilă, la notar.

Motivele pentru care Ioana (43 de ani) nu a mai putut rămâne alături de Ilie (74 de ani) se referă la nepotrivirile de caracter și chiar la jignirile din ultima perioadă, la doar un an de când și-au unit destinele la starea civilă.

“Da, este adevărat, astăzi (n.r. – ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic.

Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana Simion pentru Click!

Ioana Simion chiar a dorit să aibă o ultimă discuție cu Ilie Năstase pentru a se asigura că decizia ei este cea mai bună, însă nu s-a ajuns la nici un comun acord.

“Ultima oară ne-am întâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim.

Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”, a mai mărturisit Ioana Simion, în urmă cu o săptămână.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro