Ioana Simion, eşti o norocoasă! Ilie Năstase scoate din buzunar sute de mii de euro de dragul soţiei

+3 click pentru
galerie

Ioana Simion, eşti o norocoasă! Ilie Năstase, cadou de sute de mii de euro pentru soţie © arhivă

Ioana Simion "dă boom-ul" în afaceri! În timp ce toată lumea se întreabă când urmează, totuşi, petrecerea de nuntă, soţia lui Ilie Năstase se ocupă de sfera profesională. Ioana Simion, încurajată de o prietenă medic, îşi deschide o clinică în Capitală. Şi nu orice fel de clinică, ci una cu dotări de un nivel înalt.

Ioana Simion, cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase, se focusează pe partea profesională mai mult ca niciodată. Bruneta îşi va deschide o clinică medicală în Capitală, alături de o prietenă medic generalist. Ioana Simion a închiriat deja un spaţiu şi tot ce mai are de făcut este să aducă aparatura necesară şi personal. 

Cu această ocazie aflăm că Ioana Simion nu şi-a petrecut vara în Turcia doar de dragul vacanţei şi al distracţiei, ci acolo a reuşit să pună la punct un proiect în domeniul medical. Prietena şi cea care îi va fi asociată lucrează ca medic în Istanbul. 

Visul Ioanei Simion, pe cale să devină realitate

"La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte", a declarat Ioana Simion pentru Click!

Bugetul pentru investiţie sare de câteva sute de mii de euro. Şi dacă totul va merge bine, Ioana Simion şi asociata sa au în plan să construiască şi un spital la standarde occidentale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro