Ioana a confirmat separarea de Ilie Năstase! Ce se întâmplă cu căsnicia celor doi

+3 click pentru
galerie

Ioana a confirmat separarea de Ilie Năstase! Ce se întâmplă cu căsnicia celor doi © Facebook

După ce s-a aflat că Ioana Simion şi Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, bruneta a confirmat separarea. În exclusivitate pentru Antena Stars, soţia marelui tenismen a spus că nu stă în aceeaşi casă cu el. 

Ioana Simion a fost contactată de reporterii Antena Stars şi a confirmat mutarea. Ea şi Ilie Năstase sunt căsătoriţi şi formează un cuplu în continuare, doar că ea a decis să se mute din casa în care locuiau împreună. 

Ioana a declarat că relaţia lor este absolut normală, se văd şi vorbesc mereu. Aceasta a susţinut că traiul cu fostele soţii ale lui Ilie Năstase nu este unul chiar simplu pentru ea, motiv pentru care a vrut să se mute singură. Ioana locuieşte acum într-un apartament de lux din zona de nord a Capitalei. 

În primăvara acestui an anunţat că fac mare nuntă în luna august, dar evenimentul a fost anulat. Toată lumea s-a gândit că s-au despărţit, însă adevărul era complet altul. "Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (...) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", a spus soţia lui Ilie Năstase pentru Antena Stars. 

Ilie Năstase îi face în continuare toate poftele soţiei lui. Nu de puţine ori, Ioana a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux şi îmbrăcată în haine extrem de scumpe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro