Ion Dichiseanu locuieşte singur după divorţ! Cine îi ţine de urât celebrului actor

Ion Dichiseanu nu locuieşte singur după divorţ! Cine îi ţine de urât celebrului actor © Sursă Facebook

Ion Dichiseanu e unul dintre cei mai mari şi iubiţi actori de teatru şi film din ţara noastră. Deşi este divorţat de nouă ani de zile, artistul nu locuieşte singur.

Actorul în vârstă de 86 de ani este un mare iubitor de animale. De aceea, el a ales să locuiască cu diverse necuvântătoare, care să îi facă zilele mai frumoase. Printre ele se numără un câine rasa Bichon, un papagal şi mulţi peşti, fiind ataşat în egală măsură de toţi. El susţine că de multe ori câinele îi simte energia, fie ea pozitivă sau negativă, fiindu-i astfel alături şi în momentele mai puţin plăcute ale vieţii.

“Nu pot locui singur, fără să am pe cineva de care să am grijă și să mă bucure. Și când spun asta nu mă refer doar la oameni, ci și la animale. Am un Bichon, un papagal foarte gălăgios, mulți pești. Fiecare tresare când mă vede, când îl hrănesc. Câinele meu, când deschid ușa, se gudură, doar că nu-mi vorbește, mă face atât de fericit! Toate aceste suflete au nevoie de dragoste, căci viața fără dragoste chiar nu are sens. Animalele simt dragostea omului, asta e o concluzie simplă. Uneori, când sunt supărat, parcă suferă pentru mine”, a mărturisit Ion Dichiseanu pentru Libertatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro