Ionel Dănciulescu, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată! Care este relația fostului mare fotbalist, cu fiica lui: „Nu am îndrumat-o către nimic”

+3 click pentru
galerie

Ionel Dănciulescu, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată! Care este relația fostului mare fotbalist, cu fiica lui: „Nu am îndrumat-o către nimic” © captură Video

Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai mari fotbaliști români a spus totul despre viața de familie. „Danciu-Gol”, așa cum este cunoscut de toată lumea, a dezvăluit lucruri într-un interviu de colecție despre viață, carieră, suișuri și coborâșuri. 

Într-un interviu acordat exclusiv pentru Antena Stars, Ionel Dănciulescu a făcut cele mai sincere dezvăluiri. Nu o dată s-a spus că fostul mare atacant dinamovist a avut probleme în căsnicie și, după cum chiar el afirmă, nicio relație nu este numai lapte și miere.

Cu toate acestea, Ionel Dănciulescu a găsit puterea să treacă peste toate, iar astăzi, el și soția lui, Miki Dănciulescu, se înțeleg de minune și se iubesc mai mult ca niciodată. 

„Echilibrul nu-l găsești decât în familie, prietenii vin și pleacă, în orice domeniu. Prietenii sunt doar de conjunctură. 
Acum am împlinit de curând 20 de ani de căsnicie am făcut o mică petrecere, am mers din nou la biserică, alături de nașii noștri. Au fost și momente grele, dar și momente fericite, cel mai important este să gestionezi anumite situații. De obicei, eu nu sunt conflictual, las de la mine”
a mărturisit Ionel Dănciulescu, la Antena Stars. 

Ce relație are fostul fotbalist, cu fiica lui

Deși despre căsnicie a mai vorbit până acum, Ionel Dănciulescu și-a deschis inima și a mărturisit care este relația lui cu fiica sa, Diana. Fostul mare fotbalist român a povestit la Antena Stars că Diana este studentă la medicină și el a susținut-o în tot ce și-a dorit să facă. 

„E pasionată de animale, e în anul 2 la facultatea de Medicină Veterinară. Asta e pasiunea ei, nu am îndrumat-o către nimic. Diana și-a ales singură drumul în viață. Eu am susținut-o pentru că așa am considerat, am mare încredere în ea și știu sigur că asta și-a dorit să facă. 
Am avut o relație apropiată cu ea, nu am încercat să-i impun anumite lucruri”
a mai spus Ionel Dănciulescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro