Exclusiv / Ionela şi Teo de la MPFM, pe ultima sută de metri cu pregătirile înainte de a deveni părinţi. "Aşteptăm cu sufletul la gură"

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Ionela şi Teo de la MPFM, pe ultima sută de metri cu pregătirile înainte de a deveni părinţi. "Aşteptăm cu sufletul la gură" © Facebook

Ionela şi Teo de la Mireasă pentru fiul meu sunt în culmea fricirii. Cei doi aşteaptă cu sufletul la gură să-şi strângă copilul la piept, iar marea întâlnire este tot mai aproape.

Teo şi Ionela vor deveni părinţi în curând

Doar câteva zile îi mai despart pe cei doi foşti concurenţi de la MPFM de momentul în care îşi vor strânge copilul la piept. Bucuria este imensă, iar aşteptarea pe măsură. Noi am stat de vorbă cu Teo de la MPFM şi am vrut să ştim cum se simte Ionela, dar şi care este atmosfera în familie, cu puţin timp înainte de venirea celui mai nou membru.

Teo de la MPFM a spus, în exclusivitate pentru Spynews, plin de entuziasm, că el şi soţia sa nu mai au răbdare şi aşteaptă să facă cunoştinţă cu bebeluşul. De asemenea, din fericire, Teo ne-a spus că sarcina a decurs bine, iar Ionela se simte excelent.

"Despre sarcină pot spune că am intrat în "numărătoare inversă". Sarcina a decurs și decurge foarte bine, mulțumim Lui Dumnezeu. Așteptăm cu sufletul la gură minunea noastră! Ne-am pregătit intens în ultima perioadă, tot ce trebuie de la pătuț până la tot felul de creme și biberoane!", a spus, în exclusivitate, Teo de la MPFM pentru Spynews.

Teo, sprijin în creşterea copilului pentru soţia lui

Dar să nu credeţi că după naştere Ionela se va ocupa singură de bebeluş. Nici pe departe. Teo este pregătit să schimbe scutece şi chiar a făcut cursuri în acest sens, totul pentru ca bebeluşul să fie îngrijit cum nu se poate mai bine.

"Am fost și la cursul de "bebei". Vreau să fiu cel mai bun tătic. Ne-am dorit enorm un bebe, așa cum știți. Cât despre emoții, pot spune că sunt uriașe. Noi suntem copleșiți, abia așteptăm, tot ce facem este în jurul lui "bebe", a spus Teo de la MPFM pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest