Ionică, fostul Nicoletei Guţă, şi-a refăcut viaţa! Noua iubită e tot cântăreaţă / FOTO

+3 click pentru
galerie

Ionică, fostul Nicoletei Guţă, şi-a refăcut viaţa! Noua iubită e tot cântăreaţă / FOTO © Facebook

Aproape un an nu s-a afişat cu nimeni şi a decis că este vremea pentru o schimbare în viaţa lui! Ionică, fostul iubit al Nicoletei Guţă, şi-a refăcut viaţa şi a publicat primele imagini cu noua lui parteneră. 

Ionică Bangala are acum o nouă iubită şi da, este tot cântăreaţă. La scurt timp după ce s-au pozat împreună, tânărul a publicat şi un filmuleţ cu ea, în timp ce cântă, întreţinând atmosfera din cadrul unui eveniment cu mulţi invitaţi. 

"Pentru că ❤️", a scris Ionică Bangala în dreptul imaginii cu el şi noua iubită, în timp ce dansau şi se priveau ca doi îndrăgostiţi. "Bravo! / Sigur dansezi? / Să fii iubit / Distracţie plăcută", sunt reacţiile prietenilor lui Ionică. 

Ionică şi Nicoleta Guţă s-au despărţit în urmă cu aproape un an

Abia după câteva luni Nicoleta Guţă a vorbit despre ce s-a întâmplat între ei. Se pare că toate problemele plecau de la bani, iar ea era nemulţumită cu relaţia în care trăia. Mai mult decât atât, artista povestea că vrea lângă ea un bărbat responsabil, nu pe cineva care doarme mult. 

"Ionică, celebrul Ionică. Am avut discuţii, nepotrivirea asta de caracter, s-au adunat şi am hotărât de comun acord să punem punct, fără ceartă, fără discuţii, fără incidente. L-am iubit pe Ionică pentru că a fost un om bun. Când eu am avut nevoie de sprijin, el a ştiut să îmi ofere nişte lucruri şi o protecţie de care eu aveam nevoie. Aproape doi ani am fost împreună. Eu în sinea mea ştiam... Eu sunt ţigancă, el e român. Unele chestii nu bat una cu alta. Aşa sunt, asta sunt, aşa mă cheamă. S-a pus problema de comportament, că nu a existat iubire. Era şi problema banilor. El câştiga mai mult ca mine. Trebuia să ne căsătorim. Noi nu am fost niciodată căsătoriţi, nici nu s-a pus în discuţie. Familia lui m-a primit bine. Eu centram eu dădeam cu capul. Eu făceam cumpărături, tot ce înseamnă bani. El punea banii la ciorap. Acum da, sunt singură. Nu că nu am găsit, nici nu aş putea să caut pe cineva. Deocamdată îmi este bine aşa. Trebuie să fie sincer, să mă iubească aşa cum sunt eu cu toate defectele mele, cu tot ceea ce eu impun. Sunt o persoană dificilă că impun nişte chestii. Nu îmi place să doarmă mult, Ionică dormea mult, trebuie să fie un bărbat responsabil", a spus Nicoleta Guţă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro