Ionuț Cercel, din nou tătic! Prima imagine cu fetița manelistului. „Viața mea a devenit și mai bogată”

+3 click pentru
galerie

Ionuț Cercel, din nou tătic! Prima imagine cu fetița manelistului. „Viața mea a devenit și mai bogată” © Instagram

Este fericire mare în familia lui Ionuț Cercel! Manelistul a devenit din nou tătic, de data aceasta de fată! Anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele de socializare, unde a postat și un mesaj de-a dreptul emoționant.

Ionuț Cercel a anunțat pe rețelele de socializare că familia lui s-a mărit. În urmă cu două zile a venit pe lume cel de-al doilea copil al manelistului, o fetiță sănătoasă și frumoasă foc! Ionuț Cercel a scris, cu bucurie în suflet, un mesaj și a adăugat și o imagine cu noul membru al familiei. 

„De azi, viața mea a devenit și mai bogată. Dumnezeu mi-a mai trimis un dar pe lume, fetița mea Selena Ioana / fata lui Ionuț Cercel / surioara lui Patrick Ioan! Îți mulțumim Doamne pentru ea, pentru Patrick și pentru liniștea din casa noastră”, a scris Ionuț Cercel pe social media. 

Reacțiile internauților n-au întârziat să apară. Admiratorii i-au scris manelistului zeci de comentarii în care l-au felicitat. 

Cum a debutat Ionuț Cercel pe piața muzicală din România

În anul 2012, Ionuț Cercel a debutat pe piața muzicală ajutat de tatăl său, Petrică Cercel. Ionuț Cercel a rupt atunci topurile muzicale cu melodia „Made in Romania”. Era doar un copil când a început să vadă ce înseamnă să fii cunoscut!

Manelistul nu s-a lăsat vrăjit de lucrurile cu care vine la pachet succesul și, familist convins din fire, s-a axat pe liniștea din casă. Acum, are o familie frumoasă pentru care îi mulțumește Divinității în fiecare zi și de care are grijă secundă de secundă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro