Ionuţ Dolănescu a plecat de urgenţă înapoi în America! Ce se întâmplă în viaţa artistului

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Dolănescu a plecat de urgenţă înapoi în America! Ce se întâmplă în viaţa artistului © arhivă

Ionuţ Dolănescu a anulat pe ultima sută de metri toate spectacolele pe care trebuia să le susţină în România şi a plecat de urgenţă înapoi în Statele Unite ale Americii. Interpretul şi-a cerut scuze şi a explicat ce se întâmplă, de fapt, în viaţa lui.

În ultimul moment, Ionuţ Dolănescu a anulat toate spectacolele din România. Artistul a fost nevoit să ia această decizie pentru că a fost chemat la audieri în Statele Unite ale Americii, în vederea obţinerii cetăţenii. Astfel, Ionuţ Dolănescu, soţia lui, Doiniţa şi copiii şi-au scurtat sejurul din România şi s-au întors în America.

“Îmi cer scuze tuturor celor care le-am dat întâlnire la spectacole prin afișe, organizatorii m-au înțeles. A trebuit să plecăm mai devreme decât ne-am planificat – eu, soția mea, Doinița și copiii. Sunt pe cale să rezolv o chestiune importantă pentru mine și familia mea, în special pentru cei mici. Am fost chemat de urgență pentru testul de obținere a cetățeniei, sunt emoționat și mândru de această onoare!”, a explicat Ionuţ Dolănescu potrivit Libertatea.

Ionuţ Dolănescu, rezident în Statele Unite ale Americii de 13 ani, este fericit că, în sfârşit, îşi poate obţine cetăţenia americană. Artistul a precizat că îşi iubeşte ţara natală, dar pentru copiii săi, America este o opţiune mai bună.

De altfel, şi sora lui, Camelia Filip, dar şi mama, Maria Ciobanu, au cetăţenia americană.

“Sunt 25 de ani de când am descoperit America și 13 ani de când sunt rezident permanent. Era și timpul să primesc această apartenență legală. Sunt foarte fericit! Îmi iubesc țara nespus, însă pentru copiii mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mai bună. Este mai tot timpul cald, copiii mei sunt familiarizați cu sistemul de învățământ, iar lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World. Și sora mea, Camelia Filip, și mama, Maria Ciobanu, au cetățenie americană”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro