Pare un bărbat modest, dar nimeni nu știa ce avere are Ionuț Dolănescu. Nu te-ai așteptat la asta

+3 click pentru
galerie

Pare un bărbat modest, dar nimeni nu știa ce avere are Ionuț Dolănescu. Nimeni nu se aștepta la asta © arhiva

În urmă cu 10 ani, cunoscutul cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu, s-a stins din viață. De atunci, cei doi băieți, Ionut și Dragoș, s-au luptat pentru o lungă perioadă pentru împărțirea averei pe care tătăl acestora a lasat-o în urmă. Deși Ionut Dolănescu pare un bărbat modest ce nu arată că ar avea o situație materială extraordinară, cunoscutul interepret are o avere uriașă estimată la sute de mii de euro. 

Ionut Dolănescu aleargă de la un concert la altul pentru a bucura publicul cu piese fredonate de mulți iubitori de muzică populară. Asta îi aduce bărbatului multe apariții în rândul oamenilor, în televiziune, dar și un „portofel” destul de generos. Interpretul are o avere uriașă estimată la sute de mii de euro, dar nu arată acest lucru niciodată. Este un bărbat modest ce niciodată nu s-a lăudat cu banii pe care îi are, ci mai mult cu talentul pe care îl moștenește de la tatăl său. 

Ionut Dolănescu are o vilă evaluată la 400.000 de euro, vila în care tatăl acestuia a locuit, dar și jumătate din dreputurile de autor ale părintelui, estimate la aproximativ 114.000 de euro. Bărbatul este pasionat de mașini și deține două bolide de lux ce au o valoare de 100.000 de euro. Ionut și Dragos Dolănescu au împărțit ani de zile averea tătălui lor, aproximativ 1 milion de euro. 

Viteaza mare l-a făcut pieton

Cântăretul a rămas fără permis pentru 90 de zile deoarece a mers cu 125 de kilometri pe oră la ieşirea din Vaslui spre Muntenii de Jos pe data de 21 iulie, la volanul autoturismului înmatriculat în Florida, Statele Unite. Acesta a fost nevoit să plătească şi o amendă de 1300 de lei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro