Ionuț Dolănescu, viața de lux pe tărâm american. Ce deține artistul departe de România

+3 click pentru
galerie

Ionuț Dolănescu, viața de lux pe tărâm american. Ce deține artistul departe de România © arhiva

Ionuț Dolănescu este un artist foarte îndrăgit la noi în țară, dar și în afară atunci când cântă pentru românii plecați de mult timp peste hotorare. Cântărețul de muzică populară a pus fiecare bănuț deoparte, iar de-a lungul timpului a reușit să-și facă o avere uriașă departe de România, în America. 

Ionuț Dolănescu a reușit de-a lungul timpul să-și facă o mare avere în America. Cântărețul de muzica populară are zeci, poate chiar și sute de concerte pe an și mereu încântă oamenii cu vocea sa. Din fiecare concert câștigă mii de euro, sumă cu care a reușit să-și cumpere în America două locuințe. Împreună cu soția a cumpărat două case ce se află la o distantă de 60 de km una de cealaltă, iar spre bucuria copiilor, una dintre locuințe se află chiar lângă celebrul parc Walt Disney: ”Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, a spus cântărețul pentru Libertatea. 

Casele din America sunt doar o parte din averea marelui artist. 

Interpretul de muzică populară are o avere estimată la sute de mii de euro. Se bucură de vila în care a locuit tatăl său, în valoare de 400.000 de euro, dar şi de jumătate din drepturile de autor ale regretatului Ion Dolănescu: aproximativ 114.000 de euro. Ionuț Dolănescu nu duce lipsă nici când vine vorba de mașini. Acesta are două autoturisme de lux ce ajung la aproximativ 100.000 de euro. 

Împreună cu fratele său, Dragoş Dolănescu, au ţinut primele pagini ale ziarelor ani de zile, în timp ce se luptau pentru averea pe care tătăl lor a obținut-o de-a lungul timpului, 1 milion de euro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro