Ionuţ Gojman a răspuns la cea mai controversată întrebare: „Când începe noul sezon din Insula Iubirii?”/ VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Gojman a răspuns la cea mai controversată întrebare: „Când începe noul sezon din Insula Iubirii?”/ VIDEO © captură video

Ionuț Gojman, fost concurent la „Insula Iubirii” în sezonul patru, se întoarce în sezonul cinci, dar din postura de ispită. Invitat în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, Ionuț Gojman susține că va fi un sezon cum nu a mai fost până acum.

Toată lumea se întreabă când începe sezonul cinci al emisiunii ”Insula Iubirii”. Ei bine, Ionuț Gojman nu a oferit răspunsul pe care toată lumea îl aștepta, dar s-a făcut înțeles că nimeni nu știe data exactă. A ținut să puncteze acest aspect, dat fiind faptul că, atât el, cât și ispitele Nicoleta și Mircea au fost asaltate de această întrebare în mediul online.

 "Curând. Nu ştim o dată exactă.”, a spus Ionuț Gojman în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Te-ai întrebat dacă și Ionuț Gojman a urmărit la „Xtra Night Show” ce s-a întâmplat în viața Mirelei Banias, femeia alături de care a participat la „Insula Iubirii”? Răspunsul este DA!

"M-am uitat la emisiune că vă urmăresc. Nu m-am uitat cu niciun sentiment. M-am uitat şi atât. A trecut.”, a precizat Ionuț Gojman. 

Ionuț Gojman, despre noul sezonul „Insula Iubirii”

S-au depănat și amintiri din sezonul anterior, iar Ionuț Gojman a făcut pentru telespectatori, alături de Dan Capatos și Cătălin Bordea, un rezumat legat de parcursul său în emisiune, dar și de cum s-au terminat lucrurile între el și fosta iubită, Mirela Banias.

"A fost o atracţie. Nicoleta m-a atras ca femeie, eu am rămas singur pe Insulă, pentru că aşa a fost să fie. Mirela a renunţat repede la relaţia noastră, s-a îndrăgostit de Mircea şi atunci s-a terminat. S-a sucit în ultima seară, dar până atunci... De asta am decis să rămân ca ispită. Nu m-am gândit. La început am luat-o ca o idee, ca o glumă, care până la urmă... s-a adeverit. O să fie din nou un sezon care va capta atenţia publicului. Se întâmplă multe. Vin cupluri noi cu poveşti foarte interesante de viaţă, dispuse la mult mai mult!", a completat fostul concurent de la „Insula Iubirii”.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro