Exclusiv / Ionuţ Gojman a reacţionat, după ce Mirela Banias l-a criticat. "M-a ambiţionat să fiu un om mai bun"

+3 click pentru
galerie

Exclusiv / Ionuţ Gojman a reacţionat, după ce Mirela Banias l-a criticat. "M-a ambiţionat să fiu un om mai bun" © Foto: Instagram

După ce Mirela Banias l-a criticat pe Ionuţ Gojman, fostul ei iubit, după ce acesta a părăsit emisiunea Insula Iubirii, acum a venit rândul fostei ispite să-i dea replica femeii alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Ionuţ Gojman, diplomat în faţa Mirelei Banias

După ce Mirela Banias a arătat o atitudine superioară în faţa fostului iubit, criticându-l pentru felul în care s-a comportat în emisiune, Ionuţ Gojman a avut un răspuns elegant faţă de femeia pe care, cândva, a iubit-o.

Chiar dacă a precizat că nu a urmărit acest sezon din Insula Iubirii, Mirela Banias nu s-a putut abţine să nu-l critice pe fostul iubit, spunând despre el că este fals. „Nu am vizionat niciun episod din sezonul 5! Azi mi-a apărut notificarea asta. Efectiv mi s-au aburit geamurile la mașină de atâta teatru și falsitate??.FALS FALS FALS”, a scris Mirela Banias. Culmea, Mirela a făcut aceste afirmaţii în contextul în care ea, să nu uităm, timp de câteva luni bune şi-a minţit fanii care o susţineau şi o apreciau că s-a căsătorit, lucru ce s-a întâmplat abia ulterior. 

Aşadar, Ionuţ Gojman a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, după ce a fost criticat de Mirela Banias, acesta precizând că nu vrea să intre în subiecte din trecut. Fosta ispită este de părere că nu are rost să o mai aducă pe fosta iubită în discuţie, mai ales că totul între ei a trecut, punctând faptul că o respectă pentru ceea ce a însemnat, la un moment dat, în viaţa sa.

"Nu vreau să redeschid subiectul trecutului, pentru mine oamenii din trecut au rămas acolo și îi respect pentru ce au însemnat în viața mea, însă atenția mi-o îndrept mereu către prezent și lucrez pentru un viitor mai bun. Mă bucur că odată cu experiența Insulei Iubirii am avut parte și de aprecieri, dar și de critici. Aprecierile m-au făcut să văd lucrurile altfel și să-mi dau seamă că unele percepții ale mele din trecut erau complet greșite, iar criticile m-au întărit și m-au ambiționat să fiu un om mai bun, lucru pe care sper că l-am și reușit. Insula pentru mine a fost o experiență inedită, atât în postură de concurent, cât și în postură de ispită. Nu e ușor să fii ispită și, dincolo de un ambalaj frumos, ai nevoie de răbdare și putere de a înțelege oamenii și de a scoate la suprafață adevărul despre ei. Denisa pentru mine a fost o lecție grea, dar una pe care am trecut-o cu brio. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și au crezut în mine, datorită lor sunt astăzi un om mai bun, mai răbdător, un om care a învățat din greșeli", a spus Ionuţ Gojman, în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro