Ionuţ Gojman, despre ironiile fostei ispitei Raul, la adresa sa: "Fiecare cu plăcerile lui"

+5 click pentru
galerie

Ionuţ Gojman, despre ironiile fostei ispitei Raul, la adresa sa: "Fiecare cu plăcerile lui" © spynews.ro

Ionuţ Gojman a fost unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Insula Iubirii", iar acum este, fără dar şi poate, una dintre cele mai controversate ispite! Popularitatea vine la pachet şi cu critici, iar el şi-a păstrat întotdeauna calmul şi a tratat situaţia cum a crezut că este mai corect. 

De data aceasta, Ionuţ Gojman a fost luat la întrebări de internauţi în privinţa fostei ispite, Raul Popa. Acesta, cunoscut ca cel mai matur om pe care l-a avut Insula, a postat fel de fel de fotografii şi mesaje care i-au amuzat pe internauţi, dar care îl aveau ca subiect principal pe... Gojman!

Întrebat dacă Raul Popa postează imagini jignitoare la adresa lui pentru că i-ar fi luat locul în emisiune, ispita din sezonul 5 "Insula Iubirii" a explicat că nu este adevărat şi, în plus, nici nu-şi aminteşte să se fi întâlnit cu el în Thailanda. 

"Habar nu am, eu nu pot face afirmaţii despre un om pe care nu îl cunosc, nu am luat locul nimănui, eu nu îmi amintesc să mă fi întâlnit pe Insulă cu el. Este liber să facă ce vrea... Fiecare cu plăcerile lui", a răspuns Ionuţ Gojman. 

De asemenea, ulterior, Ionuţ Gojman a scris că nu ştie de ce este ironizat şi nici nu este curios să afle. 

Ionuţ Gojman, ispită la "Insula Iubirii" în sezonul 5, a venit iniţial alături de Mirela Banias, pentru a-şi testa relaţia. De-a lungul timpului petrecut în Thailanda, Ionuţ Gojman a spus de nenumărate ori că şi-ar dori să rămână ca ispită şi că s-ar descurca de minune în acest rol. Echipa de producţie i-a oferit ocazia de a-şi vedea visul cu ochii, iar el a refuzat propunerea Mirelei de a se împăca şi şi-a continuat drumul pe "Insula Iubirii", ca ispită. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro