Ionuţ Gojman „Insula Iubirii”, anunţ neaşteptat pe internet! "Vreau să o cer de nevastă"

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Gojman „Insula Iubirii”, anunţ neaşteptat pe internet! "Vreau să o cer de nevastă" © Instagram

Ionuţ Gojman, fost concurent la "Insula Iubirii" şi ispită în sezonul care urmează în curând la Antena 1, şi-a uimit admiratorii din mediul online cu o replică cel puţin... neobişnuită. Ştiţi cum se spune... în fiecare glumă este şi un sâmbure de adevăr!

Fosta lui iubită, Mirela Banias, se pregăteşte de nuntă şi se pare că şi el are gânduri serioase. Ionuţ Gojman a mărturisit că îşi doreşte să întemeieze o familie şi să aibă cel puţin 2 copii. "Să îmi construiesc o familie frumoasă şi să am minim 2 bebei", a răspuns Ionuţ Gojman, când a fost întrebat ce şi-ar mai dori de la viaţă.

Asta nu e tot! Întrebat dacă mai este cu Nicoleta, ispita alături de care s-a apropiat şi cu care s-a şi sărutat la "Insula Iubirii", Ionuţ Gojman a oferit un răspuns neaşteptat. 

"Da, vreau să o şi cer de nevastă. Ai ceva idei mişto", a spus Ionuţ Gojman. Desigur, nu a fost un răspuns serios, ci ironic, dar aşa cum am amintit, în fiecare glumă există şi un sâmbure de adevăr! Poate că, într-adevăr, nu i s-ar părea o idee atât de rea. 

Ionuţ Gojman şi Nicoleta, ultima noapte împreună

Ispita Nicoleta de la "Insula Iubirii" a vrut să îi demonstreze că prea târziu înseamnă chiar prea târziu, căci l-a lăsat să o atingă, dar nimic mai mult. "După ce ne-am sărutat, a fost ca o oală sub presiune, săracul!", a spus Nicoleta după ultima seară petrecută cu Ionuț. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro