Veste mare pentru fanii MPFM. Un fost concurent urmează să devină tată pentru prima dată

+3 click pentru
galerie

Veste mare pentru fanii MPFM. Un fost concurent urmează să devină tată pentru prima dată © Facebook

O nouă veste mare pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre foştii concurenţi ai emisiunii urmează să devină tată. Soţia lui este însărcinată pentru prima dată, iar cei doi sunt în culmea fericirii.

Ionuţ de la MPFM urmează să devină tată

Ionuţ, pentru că despre el este vorba, urmează să devină tată pentru prima dată. Soţia lui este însărcinată, iar în doar câteva luni cei doi îşi vor putea strânge copilul la piept. Frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de către viitorul tătic. Ionuţ a simţit că bucuria prin care trece este atât de mare încât trebuie să fie împărtăşită cu toţi cei dragi, astfel că a postat un test de sarcină pe Facebook, alături de un mesaj extrem de emoţionant.

"Nu exista sentiment mai minunat pe acest pământ, pentru asta vreau sa îți mulțumesc enorm de mult, iubirea mea, în sfârșit după lungi așteptări, visul nostru a devenit realitate! Abia așteptăm să vii pe lume puiul nostru drag!", a scris Ionuţ de la MPFM pe Facebook.

Ionuţ şi soţia lui sunt împreună de mult timp, iar în vara anului trecut cei doi s-au căsătorit. Nunta a fost superbă, iar Ionuţ şi soţia s-au bucurat alături de toţi cei dragi de marele moment.

Ionuţ a fost concurent în sezonul 6 de la "Mireasă pentru fiul meu"

Ionuţ este unul dintre concurenţii care au luat parte la sezonul şase de la "Mireasă pentru fiul meu". Ionuţ a intrat cu inima plină de încredre în competiţie, sperând că îşi va întâlni perechea. Nu a fost să fie, asta pentru că dragostea îl aştepta afară. Aceasta ea femeia care i-a devenit soţie şi care i-a furat din prima inima, alături de care a ajuns să formeze o familie trainică şi frumoasă, care în curând se va mări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest