Irina, ce-i cu burtica aia inestetică? Iubita lui Cristi Manea s-a făcut de rușine pe covorul roșu

+4 click pentru
galerie

Irina, ce-i cu burtica aia inestetică? Iubita lui Cristi Manea s-a făcut de rușine pe covorul roșu © Instagram

Irina Deaconescu se află în America, acolo unde urmează să ia parte la gala E! People's Choice Awards, unde este nominalizată. Vloggerița speră să câștige, iar emoțiile sunt colosale.

Irina Deaconescu s-a pregătit intens pentru aceste zile petrecute peste Ocean, însă i-a cam scăpat un detaliu. Blondina s-a afișat pe rețelele sociale cu o burtică ce nu-i face deloc cinste. Chiar dacă are o siluetă frumoasă, nu putem să nu observăm acest detaliu, pentru că, nu-i așa, urmează să calce pe covorul roșu, acolo unde ar trebui să fie impecabilă.

''Snack time'', a scris vloggerița pe Instagram. Astfel se explică și burtica inestetică din imagini.

Dar, dincolo de gafa pe care a făcut-o într-un moment atât de important, Irina Deaconescu este privilegiată să fie nominaalizată la E! People's Choice Awards, premiu pe care speră să-l câștige. Ea a ajuns la începutul acestui weekend în America, de unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Dar, cel mai mare susținător al ei este iubitul Cristi Manea care a rămas în țară și este numai cu gândul la ea.

Irina Deaconescu se iubește cu Cristi Manea

Cristi Manea a uimit pe toată lumea cu noua relație pe care o are, chiar cu vloggerița Irina Deaconescu. Acesta se iubea cu o altă tânără astă vară, în timpul Campionatului European din Italia. Părea dragoste mare și nemuritoare între ei, iar iubita de la vremea respectivă a fost chiar bătută la finalul uneia dintre partide, iar Cristi Manea s-a declarat revoltat de situația în care a ajuns iubita lui.

Deși totul părea bie între ei, ei bine, Cristi Manea a început o nouă relație cu Irina Deaconescu, iar totul pare că decurge foarte bine între ei, iar fotbalistul își susține iubita cum poate mai bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest