Irina Loghin aniversează astăzi 81 de ani! Ce dezvăluiri a făcut artista despre bărbaţii din viaţa ei

Irina Loghin aniversează astăzi 81 de ani! Ce dezvăluiri a făcut artista despre bărbaţii din viaţa ei © Instagram

Irina Loghin este una dintre cele mai bune interprete de muzică populară. Artista a împlinit astăzi 81 de ani şi este într-o formă de zile mari. Într-un interviu, doamna muzicii româneşti a vorbit despre bărbaţii care au adorat-o de-a lungul timpului. Oare despre cine este vorba?

Irina Loghin este fără doar şi poate considerată doamna muzicii populare româneşti, având o carieră de-a dreptul impresionantă în industrie. Artista a împlinit astăzi 81 de ani şi continuă să arate impecabil, fiind adepta unor tratamente naturiste. 

Nici în tinereţe vedeta nu se putea plânge de felul în care arăta, deoarece era de-o frumuseţe răpitoare. Dacă ne uităm puţin în urmă, Irina Loghin punea pe jar inimile tuturor bărbaţilor, zvonindu-se că ar fi avut o relaţie cu Florin Piersic şi cu Benone Sinulescu.

Beni a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că artista îi tăia respiraţia atunci când era pe scenă, dorindu-şi încă de pe vremea respectivă să-i fi fost soţie. "Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a precizat el. 

Irina Loghin a povestit la rândul ei că relaţia dintre ea şi interpretul de muzică populară a fost doar una de prietenie, ba chiar, nea Beni a ajutat-o să se îndrăgostească de soţul ei, Ion Cernea. "S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte", declara artista cu ceva timp în urmă. 

Dolănescu o numea "Regină" 

Printre artiştii consacraţi care s-au luptat pentru inima Irinei Loghin a fost şi regretatul Ion Dolănescu, care o numea pe artistă "Regină". Interpretul o tot curta, ba chiar i-a scris şi mai multe scrisori de dragoste, însă între cei doi nu a fost niciodată nimic mai mult decât o simplă amiciţie, fiind colegi de breaslă. 

“Toata lumea zicea că noi doi suntem împreună, însă nu a fost așa. El era îndrăgostit de mine, mi-a scris două scrisori de dragoste pe care le am și acum într-o cutie unde păstrez amintirile. Când l-am cunoscut, era militar în termen și a venit la ansamblu îmbrăcat așa. După ce am devenit colegi îmi spunea “Regina”, a povestit doamna muzicii populare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro