Irina Pavlenco, sfâşiată de durere la şase luni de la moartea mamei: "Acum învăţ să trăiesc fără tine"

+3 click pentru
galerie

Irina Pavlenco, sfâşiată de durere la şase luni de la moartea mamei: "Acum învăţ să trăiesc fără tine" © Facebook

Au trecut şase luni de când Irina Pavlenco şi-a pierdut mama. Constanţa Pavlenco s-a stins din viaţă după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier, în urma unui accident vascular. În ziua în care s-a împlinit jumătate de an de la cel mai dureros moment al vieţii sale, "blonda de la Sweet Kiss" a transmis un mesaj pentru mama ei, prin intermediul mediului online.

Constanţa Pavlenco, mama "blondei de la Sweet Kiss", a murit în urmă cu şase luni, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Medicii au încercat totul, familia s-a rugat, dar... nimic. Irina Pavlenco este încă sfâşiată de durere şi, când s-a împlinit jumătate de an, a ţinut să-şi împartă gândurile cu admiratorii.

"Blonda de la Sweet Kiss" a scris pe reţelele de socializare un mesaj adresat mamei sale şi a ataşat şi o fotografie ce datează din vremea în care se putea declara fericită că are cea mai importantă persoană din viaţa ei aproape. 

"Mami meu, fix pe data asta, în urmă cu şase luni, ai plecat într-o lume mai bună. Acum învăţ să trăiesc fără tine. Îmi lipseşti enorm, mamă. Ai plecat prea devreme din viaţa mea! Dumnezeu să te ierte, inima mea!", a scris Irina Pavlenco pe reţelele de socializare.

Moartea mamei sale a dus rapid şi la amânarea nunţii. Irina Pavlenco a fost cerută în căsătorie de iubit în noaptea dintre anii 2018 şi 2019. Valentin, bărbatul care trăieşte o poveste de dragoste de aproape un deceniu şi-a făcut atunci curaj şi s-a aşezat în genunchi.

La câteva zile după, Irina Pavlenco, încântată de eveniment, proba rochii de mireasă! Atunci nu ştia însă, ce avea să se întâmple cu mama ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro