Irina Shayk, mai sexy ca oricând după despărțirea de Bradley Cooper. Modelul a încins imaginația fanilor, într-o ipostază incendiară. FOTO

+3 click pentru
galerie

Irina Shayk, mai sexy ca oricând după despărțirea de Bradley Cooper. Modelul a încins imaginația fanilor, într-o ipostază incendiară. FOTO © Instagram

Irina Shayk a început un nou capitol în viața ei și se bucură de statutul de burlăciță. Modelul a postat mai sexy ca oricând și le-a demonstrat tuturor că este fericită după divorț.

Au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Irina Shayk s-a despărțit de Bradley Cooper din cauza apropierii actorului de Lady Gaga în timpul filmărilor pentru producția cinematografică A Star Is Born. Chiar și așa, Irina Skayk le-a arătat internauților că tratează situația cu indiferență și a postat o fotografie în care a fost surprinsă de la spate, îmbrăcată într-un body foarte sexy.

Lady Gaga, mărul discordiei?

"Recent, Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.

Aproape că s-au despărțit în perioada premierei A Star is Born, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră. Când turneul de promovare a filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului.", a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit presei internaționale. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro