Liviu Dragnea, surprins de iubita tinerică de ziua lui. Irina i-a făcut o declaraţie de dragoste în văzul tuturor. "Te iubesc cu patimă"

+3 click pentru
galerie

Liviu Dragnea, surprins de iubita tinerică de ziua lui. Irina i-a făcut o declaraţie de dragoste în văzul tuturor. "Te iubesc cu patimă" © Instagram

Liviu Dragnea împlineşte astăzi 57 de ani, iar iubita lui a decis să-i facă un cadou ceva mai special. Este primul an în care Liviu Dragnea nu-şi sărbătoreşte aniversarea aşa cum făcea până acum, pentru că se află încarcerat. 

Tocmai din acest motiv, ştiind că iubitul ei trece prin clipe triste de ziua lui de naştere, Irina Tănase a decis să-i facă un cadou special acestuia de ziua lui. Ştiind că niciun lucru material nu îi va aduce zâmbetul pe buze, Irina Tănase s-a gândit că cel mai bun dar pentru Liviu Dragnea este dragostea ei. Astfel, chiar în ziua în care acesta împlineşte 57 de ani, Irina i-a transmis o declaraţie de dragoste în versuri. 

Iubita tinerică a lui Liviu Dragnea a postat un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning pe reţelele sociale. În versurile postate de aceasta, Irina Tănase îl asigură pe Liviu Dragnea de iubirea ei necondiţionată, vrând să-i dovedească acestuia că, deşi distanţa îi desparte, ea rămâne umărul pe care se poate baza oricând.

"Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,
În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –
Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,
Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută
În vechi dureri şi cu credinţa care
Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,
Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută
Te voi iubi în moarte şi mai tare",
este declaraţia de dragoste transmisă de Irina Tănase lui Liviu Dragnea de ziua lui de naştere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest