Irina Tănase, surprinsă de Dragobete. Ce cadou a primit de la Liviu Dragnea / FOTO

+3 click pentru
galerie

Irina Tănase, surprinsă de Dragobete. Ce cadou a primit de la Liviu Dragnea / FOTO © Instagram

Liviu Dragnea este plin de romantism, chiar şi de după gratii! Fostul lider de partid a făcut tot posibilul să-şi surprindă iubita şi iată că, a şi reuşit. Irina Tănase s-a lăudat pe reţelele de socializare cu ce a primit de la Liviu Dragnea de Dragobete. 

Povestea de iubire dintre Irina Tănase şi Liviu Dragnea continuă, chiar dacă cei doi sunt la distanţă unul de celălalt. Când fostul lider de partid a intrat în închisoare, puţini au fost cei care le-au dat vreo şansă! Cu toate acestea, pare-se că Liviu Dragnea ştie ce să facă pentru a menţine vie flacăra iubirii. 

Pe 24 februarie, de Dragobete, Irina Tănase a primit de la Liviu Dragnea un buchet mare de flori, în formă de inimioară. Pentru a arăta tuturor cine este destinatarul, Irina Tănase a aşezat cadoul alături de o fotografie în care apare în braţele lui Liviu Dragnea, a făcut o poză şi a postat-o pe reţelele de socializare!

„Love is patient, love is kind. (..) It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails. ♥️”/ „Dragostea este răbdătoare, dragostea e bândă. Mereu te protejează, mereu are încredere, mereu are speranță, mereu e perseverentă. Dragostea niciodată nu eșuează”, a scris Irina Tănase. 

S-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea

Odată cu apariţia pe social media a imaginii cu cadoul, Irina Tănase a infirmat, indirect, zvonurile despărţirii de Liviu Dragnea! Vă reamintim că gurile rele au vorbit despre o despărţire când au observat că tânăra blondină nu prea mai poartă inelul dăruit de fostul politician.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro