Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Milionarul a ajuns să locuiască în chirie şi să conducă o maşină ieftină

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului © Arhiva

Vă vine sau nu să credeţi, dar Irinel Columbeanu se pare că a ajuns la fundul sacului. Dacă în 2002 era un model al bogăţiei, acum Iri a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat şi conducând o maşină ieftină, lăsând deoparte bolizii de lux.

Irinel Columbeau ar fi falit. Apropiaţii acestuia au dezvăluit faptul că Iri a ajuns să îşi ducă zilele într-un apartament cu două camere, pe care l-a închiriat. De asemenea, fostul milionar şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Fostul soţ al Monicăi a renunţat la maşinile de lux, la vila impetuoasă de la Izvorani, dar şi la cheltuielile exorbitante.

Se pare că falimentul la care a ajuns l-a făcut pe Irinel Columbeanu să accepte ca Irina să se mute în America, la mama ei.

 ”Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au spus surse din anturajul lui Irinel, citează click.

Celebrul om de afaceri se poate lăuda cu o listă de femei frumoase care i-au căzut în braţe si cărora le-a lăsat în urma relaţiilor câte ceva din averea sa. Acum, fostul milionar care conducea maşinii în valoare de 600.000 de euro a ajuns la sapă de lemn.

Se pare că încă din toamna anului trecut, Iri a ales să se mute într-un apartament cu două camere de lângă Bucureşti şi să conducă o maşină la mâna a doua. Ba mai mult, se pare că buzunarul s-a golit atât de mult, încât Columbeanu ar fi întârziat şi cu plata chiriei.

 ”Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit un apropiat al afaceristului pentru Click.ro.

Se pare că firma de betoane l-a dus la pierzanie. Pentru această afacere, Iri s-a împrumutat la bancă, dar nu a mai reuşit să achite creditul de 7 milioane de euro. Aşa se face că acum i s-a pus sechestru pe cele 56 de terenuri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro